Sarpatesinannesi maco61 aynen insan ikisinide tatmak istiyor bende kızım olsun istiyorum 13 haftaligiz bakalım yine gidicem bunda kesem yerleşim yeri vs vs çok farklı bı kız bı erkek dendi bakalım yarın ne diyecekler gönlümuzce olsun herşey inşallah 🙏
maco61 Sarpatesinannesi ilki belli erkek. Ama sanki altakide biraz erkeğe benziyor ya. İnşallah yanılırımda ben öyle anlamadım ama haber ver öğrenince bana
Sarpatesinannesi maco61 Kız sende mi ikilemde kaldın 😄 Bunlara bak bakayım ilk ikisi doktorun kız dediği 12+3 Diğer ikisi erkek dediği 12+5
adatuna Sarpatesinannesi hayır beta değeri 0dan başlayıp artan bir değer siz hangi zamanda test yaparsanız onu görürsünüz
Sarpatesinannesi adatuna zamanla ilgisi olduğunu düşünmüyorum oğlum regl 10 gün gecmisken 887 imiş bunda 10 gün geçse 5-6 binleri buluyordu öyle bir durum gebelikten gebeliğe değişiyor olabilir
adatuna Sarpatesinannesi yumurtlama günü ile ilgisi var zaten. Ben 3 gebelikte de yumurtlamadan sonraki aynı günlerde kan verdim hep benzer değerlerle arttı
adatuna Sarpatesinannesi evet hep ovulasyon ile takip ederek ilerledim hatta kardeşimin de 2 çocuğunda da aynı şekilde aynı günlerde benzer çıktı hep bi alakası yok yani
Sarpatesinannesi adatuna bende takip ediyorum oğlum tam yumurtlama günü tek ilişki ile tuttu bu gebelik yumurtlamadan önceki 2 gün ilişki oldu yumurtalamaya geçti benzer zamanlar yani
Papatyaaam1 Sarpatesinannesi hayatım pH la erkek kızın alakası yok o vücudundan çıkan bır sıvı sonuçta etkıleyen çok fazla faktör var odrarını benımki 8 çıkmış ama kız çocuğuna hamıleyım
Sarpatesinannesi Papatyaaam1 valla canım ben planlama yaptığım için bu bebeği üzerine dustugumuz konulardan biri bu erkek isteyen ph yükseltiyor kız isteyen düşürüyor bende bunun doğruluğunu öğrenmek için genel kanı ne onu görmek istedim shettles yönteminin basamaklarından biridir bu
Sarpatesinannesi ruzgar21 benim planlama aldığım kadının teorisi bu yöndeydi kimisinin tutuyor kimisinin tutmamış