Deleted33000 GirlandBoy_Mom ay inşallah öyle değildir canım adet olduğun zaman yoğun bı kanama geldi mi yada ağrılı miydi
GirlandBoy_Mom Deleted33000 38 . Günde gelen kanama yoğun ve pıhtılıydı benim doğumdan sonra pıhtılaşma olmuş iğne vuruldum
GirlandBoy_Mom Deleted33000 ben de çok kan kaybettim o sıra bide yaralar varya rahimde oda kanama yapmış
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom geçmiş olsun canım ben de öyle ya ara ara lekelenme yaşıyorum ama adet olmadım daha anlamadım
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi sağol bitanem hormonlar bozuluyor işte ben bugün kadın doğuma gidicem bakalım
Deleted33000 GirlandBoy_Mom hadi ya nasıl ele geliyor kız dış tarafta şiş gibi mi bide doğumdan sonra sende de sürekli iktahapli sivilce çıkıyor mu göbek ve bacaklarinda
staRmama GirlandBoy_Mom geçmiş olsun kuzum ben de kırkım çıkmadan regl olmuştum ilk doğumumda ama doktor ayırt edilmez demişti yani ultrasonla bakar bir sorun yoksa gönderir
GirlandBoy_Mom staRmama evet canım işte ilkinde ayırt ettim Çünkü 25 gün civarı sürdü lohusa kanamam bitti 10 gün sonrada regli oldum ama bunu anlayamadım belkide lohusa kanamasının devamıydı bilmiyorum
danla2711 GirlandBoy_Mom buralardayım aşkımm benim oğlan diş çıkarıyor🥹 bende doğum sonrası ilk kez regli oldum ağrılarım çok oluyor 🤣
GirlandBoy_Mom danla2711 ayy o kadar büyüdümü paşaa🥹 ilk inde çok ağrı oluyor maalesef benim belim kırılıyordu resmen
danla2711 GirlandBoy_Mom büyüdü teyzesi 5 aylık olduk😍🥹 ay evett benimde bacaklarım bile titriyor ağrıdan