danla2711 GirlandBoy_Mom büyüdü teyzesi 5 aylık olduk😍🥹 ay evett benimde bacaklarım bile titriyor ağrıdan
Meriveannesi GirlandBoy_Mom iyi şükür canım huysuzluklar başladı 🤐 Atak olabilir mi 🥲 Sizde nedir durumlar yeni güncelleme geldi mi 😊
Meltemanneolsun GirlandBoy_Mom nasıldı canım kanaman ben de çok yoğun kanama yaşamıştım 30. Gunden sonra pihtili ve çok fazlaydı. Öyleyse zaman kaybetmeden git muayeneye. Ama mesela 1 çay bardağı kadarsa toplamda o normal sayılıyor
GirlandBoy_Mom Meltemanneolsun canım benim de aynı o şekildeydi doktora söyledim işte Doktor dedi ki lohusa kanamasının devamı olabilir içindeki parçaları düşürmüşsündür dedi vajinal muayene etti bir sıkıntı yok dedi
Meltemanneolsun caglar0 geçmiş olsun canım. Acilen kontrole git benim de öyle parçalı kanamalarim olmuştu doğumdan sonra ve korkutmak istemiyorum ama tümör oluşmuş bende.
Deleted33000 GirlandBoy_Mom hadi ya nasıl ele geliyor kız dış tarafta şiş gibi mi bide doğumdan sonra sende de sürekli iktahapli sivilce çıkıyor mu göbek ve bacaklarinda
GirlandBoy_Mom Deleted33000 aşkım nasıl anlatım yani lavobaya gittiğimde sildiğimde dışa çıkıyor bende de çıktı sivilce hep
GirlandBoy_Mom Meriveannesi başlar kuzum ben ne çektim o ataktan iyiyiz bizde şükür doktora geldim bi sıkıntı yokmuş
GirlandBoy_Mom @[silindi] @Burnosunn_annesi @Deleted33000 @staRmama kızlar gittim ben bir sıkıntı yokmuş içindeki parçalara düşürmüşsündür dedi doktor lohusa kanamasının devamı olabilir dedi doktor parça düşürmüşsün içindekiler dökülmüş dedi