_Nazendeem sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende ilk bebeğimi 20 haftalık suyum gelmesiyle kaybettim gerçekten doktor ihmali çok fazla Perşembe günü kontrole gittim herşey normal dendi bebek sadece biraz aşağıda ama önemli değil dediler ve gönderdiler cumartesi sabahı ise uyandigimda suyum geldi hastaneye gittik suyunun bittiğini acil alınması gerektiğini söylediler bebeğimin kalbi atiyordu onda. Nasıl vazgecebilirdim ki 1 hafta boyunca evladım. Susuz hastane hastane gezdik ama hala yasiyordu kalbi atiyordu direniyordu bebeğim ama kime gitsek alınması gerek senin kanında ki enfeksiyon artıyor dediler ve ara ara kanamam gelip sancılarım oluyordu v sonunda b bebegimi aldılar elim boş eve döndüm herşeyi hazırdı sutumde gelmeye başladı ama bebegim. Yoktu gerçekten çok zor bı süreç atlatmam aylar aldı ama rabbim bizde bir teselli gönderdi simdik hamileyim 14 haftada serkalj oldum ve simdik 34 haftaligim oğlumu kaybettim ama rabbim bana kızımı hediye etti simdik saglikli bir şekilde ona kavuşmak için gün sayıyorum inşallah rabbim sizede hayırlı bir evlat yeni hamilelikler nasip eder biliyorum unutulmuyor evlat acısı ama zamanla köreliyor