aybalasmom [silindi] gitsem merkeze gidicem burdaki hastaneden nefret ediyorum. Kendime stres yapıp bebeği daha da etkilemek istemiyorum. Nst de durmuyordu zaten garibim bi hallere giriyor
[silindi] aybalasmom tamam canım inşallah bişey olmicak bebiş zamanında gelicek sende korkma Arada aktif ol merak ederim seni Çok öptüm dualarım sizinle 🫂💕🐥
aybalasmom [silindi] aminnn inşallah çok sağol canım. Zaten sürekli burdsydım artık hiç çıkamam dkdjdjd. 🥹🫂
Fatmactn_6 aybalasmom kasılma dediğin nasıl bir şey acaba 33+3 üm bebek içimde çok fazla geriliyor canım acıyor kasılmam oluyor geri toplanınca geçiyor öyle bir şey mi
aybalasmom Fatmactn_6 kendini topluyor gibi oluyor karnım sertleşiyor ve sertleştiğinde ağrım oluyor. Sancı mı dersen emin ol ben de ayırt edemiyordum dayanamadım da gittim hastaneye
aybalasmom [silindi] ya işte ben de aynı şeyi düşünüyorum. Sağlıkla vaktinde gelsin inşallah İnan hiç hazır değilim. Açıklığa bakıcam dedi eğer ona ds yok deseydim nst de çekmeyecekti mecbur kabul ettim
Senadumann aybalasmom geçen cuma sancım çıktı sözde nstde küçük bir kasabada yaşıyorum şehir merkezi uzak biraz mecburi gittim bak 1 hafta geçti iyiyim çok şükür yatıyorum hep.
Senadumann aybalasmom hiç korkma ben ilk dogumumu 35.+0 da yaptım oğlum 5 gün yoğun bakımda kaldı sen 38i görürsün eşin iş için mi gitti yanında kimsen yokmu
aybalasmom Senadumann erken doğmuş. Yoğun bakım beklemek de ayrı stres. İnşallah bekler tam 38 de doğsa bin şükür. Eşim görevde. Yanımda kaynanam kayınbabam görümcelerim falan var
Fatmactn_6 aybalasmom benimkide o şekilde oluyor vaktinde gelsinler inşallah bunlar doğuma hazırlık diye düşünüyorum
aybalasmom Senadumann çok şükür çok şükür 37 olsam başlıcam yürümeye hareketlere. Cidden hiç hareket etmiyorum desem yalan söylemiş olmam. Hep oturuyorum yatıyorum
Sayoss Senadumann yaa bende de nst de sancı çıktı 34+5 erken gelirse diye korkuyorum ben hissetmiyorum sancı ağrı sadece karnımda bebek bazen toplanıyor o
aybalasmom Senadumann Allah korusun ya. Stres yaptığım şey kasılmayı durdurmak için ya da ciğer geliştirici yapmak için bir şey demediler yapmadılar. 35 hafta doğum için ideal diyor bir de
Fatmactn_6 Fatmactn_6 aybalasmom sen yine başka hastaneye görün için rahat etsin 1 cm ile hemen doğum olmaz sancın artarsa kasılmalar sıklaşırsa yatış yaparsın iğnesi var durdurulur inşallah öyle bir şeyle karşılaşmadan 38 tamamlarsın içini ferah tut
SuEr_Tu1512 aybalasmom Sancın ve kasılman artarsa, açılman da artabilir. Olmadı yarın başka hastaneye daha git, riske atma