Fatmactn_6 Fatmactn_6 aybalasmom sen yine başka hastaneye görün için rahat etsin 1 cm ile hemen doğum olmaz sancın artarsa kasılmalar sıklaşırsa yatış yaparsın iğnesi var durdurulur inşallah öyle bir şeyle karşılaşmadan 38 tamamlarsın içini ferah tut
Gullu1094 aybalasmom yani durdurmak için ilaç verirler eğer sancın var ise ciğer geliştirici vururlar
aybalasmom Gullu1094 demi öyle olması lazımdı. Hiçbir şey yapmadılar, demediler de. Sadece bebek hareketlerini takip et, kanaman olursa, sancın 2 3 dakikada bire düşerse gel dedi. 1 cmyle hemen olacağını düşünmüyorum zaten ama stres olmama yetti
Gullu1094 aybalasmom bence başka hastaneye git acildekiler bı. Düzgün bakmıyorlar benimde mesela 1 cm açıklık varmış ama 1 cmyi açılma saymiyorlar 2 cm olursa öyle açılma sayıyorlar 1 cm açılma yok anlamında ama sancın çıktıysa sancinda var ise durma başka hastanye git erken doğum gercktn çok zor kuvezde kalma ihtimali var o yuzdn git başka hastaneye hiç bekleme bnce şuan git hastaneye çantam vs hazirmiydi peki
aybalasmom Gullu1094 şu an gitmem biraz zor. Yarın gidebilirim anca. İnşallah küvöz süreci olmaz erken doğmaz. Çantam hazır ds ben hazır değilim hiç beklemiyordum böyle bir şey. Evet söylediği şey 4 cmyi açıklık var olarak sayıyoruz dedi 1 cm olduğu için açıklık yok dedim diyor
Asfhjkkdk aybalasmom şuan aynı durumlardayız 35 deyken kanamam oldu nişan gibi de değildi değişikti hemen geçti 1 cm açıklık var dendi sancı yoktu 35+1 de gittim bu sefer nişana yakın bir akıntılı kanlı geldi sancı yoktu 2cm dendi bugün yine akıntım devam ediyor kahverengimsi mukus şeklinde karnım sertleşiyor arada
aybalasmom Asfhjkkdk peki sana ciğer geliştirici ya da sancı durdurmak için bir şey yaptılar mı. Yatış önerdiler mi.
Asfhjkkdk aybalasmom bana da hiçbirşey yapmadılar pazartesi doktoruna git dendi su gelirse kasılma olursa gel dedi ee acile her gitmemde aynı şey Altan bakıp nst takıyorlar alttan baktıkça açılıyor bence 1 günde 1cm açıldı
Asfhjkkdk aybalasmom bol su içmek te kasılmaya iyi geliyormuş bilgin olsun bende 3 gündür çok az içtim gerçekten etkiledi belkide sancı oldukça açılma artıyor dedi
Katya1 aybalasmom bende dün kasılmaya kontrole gittm 3 cm açılmam varmış doktorum yatış ve suni önerdi istemedim ciğer geliştirici olduk bugunde 2.dozu olcam gece uyuyamadım hiç ara ara ağrım oldu fakat dayanılmayacak gibi değildi bugün ne olur bilmiyorum tam 36 haftalık olduk bugün suyumda fazla doktorum risk almak istemiyor gidince netleşcek
Asfhjkkdk aybalasmom bana yatın yürümeyim dendi 1 cümle 38 e kadar gidenler varmış ertesi gün 2cm oldu ama bugün full yatıyorum daha az kasılmam oldu normal oturmadım bile alt tarafa baskı olmasın diye dikkat edebileceğiniz kadar edin içeride 1 gün bile kalsalar çok önemliymiş 35+2 im bende
aybalasmom Asfhjkkdk ben de öyle düşünüyorum daha küçük yani 35 hafta büyük değil. Hala prematüre sayılıyor. Ben de yatarım artık full, ne yapayım sıpam neyin acelesini yapıyorsa bilmiyorum ki
aybalasmom Asfhjkkdk bu doktorlar hastaneler bi çeşitler gerçekten. Ben de sırf alttan muayene edecekler diye gitmek istemiyordum, gittim bi şekilde. Alttan muayeneyi kabul etmesem nst de çekmeyecekti bakmayacaktı. Yarın gittiğimde de bakar mı acaba. Tetiklerler diye korkuyorum
Arzudefneeee Ben 32. Haftada kasılma yaşamıştım nst de sancım 80 90 oluyordu hep 2 gün yattım hastanede ciğer geliştirici iğne vurdular ilaç vermişlerdi sizde mutlaka farklı bir doktora gözükün
aybalasmom Arzudefneeee ayyyy gerçekten mi. Şu an haç haftalıksın iy misin. Gideceğim başka hastaneye de
Asfhjkkdk aybalasmom gerçekten benimde öyle 32 de gittim ilk kasılmalarım düzenliydi rahim ağzı yumuşaması dedi 2 hafta yattım sonra hareketlendi. Keşke de yatsaymışım bana ayakta bile durma demişti
aybalasmom Asfhjkkdk içiyorum magnezyum kullanıyorum progestan kullanıyorum. Daha da dikkat edeyim bari, şişem elimden düşmüyor ki ay ayyy çok değişik duygular gerçekten
Arzudefneeee aybalasmom ben doğum yaptım geçen sene kasımda şimdi yine hamileyim ama görün yani ihmal etme en azından ciğer geliştirici iğne vururlar
aybalasmom Asfhjkkdk en azından bilgi vermiş. Ben sancı var mı diyorum ona bile bir şey demedi doktorun nst sonucuna bakmasını bekledi. Onu ds wpden gönderdi doktora, orda bile değildi
Asfhjkkdk aybalasmom ya bence acil de birşey yapmıyorlar pazartesiyi bekliyorım ben alttan bakıyorlar sadece en azından pazartesi kadar dayanıp bakılcaksa kendi doktorum bakar ne olduğunu söyler ciğer geliştirici iğneyi de sorarım diye düşünüyorum inşallah açılmam artmazsa benim birde nişanım geldi ondan korkuyorum