mercimegin_annesiii Seraymesut şükür iki güm sonra gördü şuan zaten baya büyüdü darısı başınıza inş 🥹
Merveyazic Selma2017 Teşekkür ederim o zaman tam 5 haftalıkken gideyim çünkü vajinel muayene istemiyorum keseyi görürüm herhalde dimi o vakte kadar
Merveyazic agilkaya Merhaba ne zaman gittiniz ilk kontrole keseyi ne zaman gördün ben henüz göremem diye ilk kontrolümede gitmedim birde eşimide alırlar mı ? Cuma günü beta 1527 idi biraz daha artmıştır hafta içi gitsem görebilir miyim?
agilkaya Merveyazic bende henüz gitmedim doktora 8 aralıkta randevu bulabildim. Benimde dünki değerim 560,7 idi. Henüz görünmez diye gitmedim. Bat ne zamandı sizin
agilkaya Merveyazic haftaiçi çarşamba perşembe giderseniz görebilirsiniz büyük ihtimalle keseyi. Devlet hastaneleri eşleri içeri almıyor. Özele giderseniz belki
Merveyazic agilkaya Cuma gününden sonra baktırmadım daha kontrole kadarda baktırmıcam stres olmaya gerek yok.
Merveyazic agilkaya Aynen ben de görünmez diye gitmedim. Ben de 8 Aralıkta istediğim doktora bulabildim belki kalp atışınıda duyarız o zaman 💓
Merveyazic agilkaya Hadi ya niye almıyorlar ki eşi içeri en azından ilk kontrolde alsalardı o zaman eşimi boşa götürmeyeyim
agilkaya Merveyazic aynen canım hakkımızda hayırlısı olsun inş. Senin adet tarihin ne zamandı ? Birde kasık ağrım batma oluyor mu
Merveyazic agilkaya 28 Ekim canım.Evet kasık ağrımda var birde karın kaslarım çok gergin bir kaç gün önceye kadar hiçbir şey yoktu ama bugün baya ağrılı geçiyor senin ne durumda
agilkaya Merveyazic benim 26-27-28 kasım yoğun ağrım oldu yani hemen hemen gün boyu sürdü, sonrasında geçti. Şimdi ara ara adet olcak gibi gelip geçiyor. Vajinama doğru iğne batmış gibi anlık batışmalar oluyor.