Selma2017 4+1 de keseyi gördük birdahaki kontrolde kalp atışını duymak için çağırdı sabırsızlıkla bekliyoruz🥰
agilkaya Selma2017 sonradan gördüm canım şuan kaç haftalıksın ben bugün 4+5 görünüyor son adet tarihine göre. Kasık ağrın adet olcak gibi ve batma oluyor mu ara ara
Merveyazic benim 4+5 henüz doktora kontrolüne gitmedim eşimide alırlar mı birde tam olarak bu ilk kontrolde neye bakacaklar vajinal muayene de olacak mı yoksa sadece kese kontrolü mü
Selma2017 Merveyazic Karnından Gözükmese Egerki Vajinal Muayneden Bakıyor Kucuk Oldugu İçin Genellikle Oradan Net Gözüküyor Canım
Selma2017 agilkaya 4+4 Olduk Bugün Canım Evet Oluyor Doktora Sordum Gayyet Normal Yerleştiği İçin Korkulcak Bişey Yok Dedi agilkaya
Merveyazic agilkaya Merhaba ne zaman gittiniz ilk kontrole keseyi ne zaman gördün ben henüz göremem diye ilk kontrolümede gitmedim birde eşimide alırlar mı ? Cuma günü beta 1527 idi biraz daha artmıştır hafta içi gitsem görebilir miyim?
Selma2017 Benim Son Adet Tarihim Ekimin 26sı Uygulamaya Göre 4+6 Gözüküyor Ama Doktorun Demesi Daha Güven Verici Uygulama 2 Gün Erken Geliyor Bende
agilkaya Selma2017 bir iki gün hatta bir hafta bile normal canım adet tarihinden ziyade yumurtlamanla ve döllenme zamanıyla alakalı ama zamanlarımızın aynı olmasına sevindim. Beta değerlerin nasıldı doktora gitmeden önce ve ne zaman gittin doktora
agilkaya Selma2017 biliyorum onu canım ama ben vajinal ultrason istemiyorum doktorumda gerekmedikçe bakmıyor zaten o yüzden randevumu 8 aralığa aldım o zamana karından görünür sanırım
Merveyazic Selma2017 Teşekkür ederim o zaman tam 5 haftalıkken gideyim çünkü vajinel muayene istemiyorum keseyi görürüm herhalde dimi o vakte kadar
Selma2017 agilkaya ben sadece iki kez kan tahlili verdim betayı çok fazla takip etmedim 21 kasımda 77 24 kasımda 282 olmuştu 27 kasımda doktora gidip keseyi gördük zaten bazı tahliller istedi doktor simdi onları yaptirip tekrardan gidicem canım
agilkaya Selma2017 anladım canım baya erken görmüşsünüz keseyi eminim ki özel hastanede ve alttan görünmüştür ☺️ devlet hastanelerinin cihazları eski çünkü. Özellerin daha yeni ve daha kaliteli net görüntü veriyor
Seraymesut mercimegin_annesiii benim doktorum 1500 üstü görünür kese demişti sizinki nasıl görünmedi ve gayet iyi artmış yani
Seraymesut mercimegin_annesiii Siz bu değerli kimseyi göremediyseniz ben salı günü gideceğim gene göremem herhalde ya
mercimegin_annesiii Seraymesut evet canım malesef göremedi bende çok şaşırdım ama alttan baksa belki görürdü onu yapmadı karından baktı