Gizemdiro Bende 4+4 de keseyi gördüm 10 gün gel bebeğe ve kalp atışına bakalım dedi ama benim son adet tarihime göre haftam 6 gün geride beni tedirhin ediyor bu durum
agilkaya Sedaalcin canım merhaba. Benimde adetim 27 kasım. Ben 23 kasımda beta verdim yani 4 gün varken 16,3 çıktı. 25 kasımda 2 gün varken 74,0 çıktı. Yarın tam adet günümde yeniden kan vericem. Benimde son adet tarihime göre 4+1 bugün. Değerim çok mu düşük korkuyorum. Senin nasıl ilerledi? Birde 10 gündür yoğun olan göğüs ağrım şıp diye kesildi sanki bugün. Kasık ağrımda 2-3 gündür yoğundu bugün ara ara oluyor normal mi
Sedaalcin agilkaya canım tabiki bir doktora danış ama değerin gayet güzel artmış doktorum 2 günde 2 katı artmalı demişti seninde 16 yken 2 gün de 74 olmuş gayet güzel yükselmiş ben dayanamayıp doktora gitmeden önce kan verdim 1000 küsürlerde çıktı yani seninde 2 günde bir vermene gerek yok ama meraktan vermek istiyorsun biliyorum. Ama değerin zaten artmış adetin geçsin ver değerinin daha çok arttığını görmüş olursun. Önemli olan kaç çıktığı değil yükselmesiymiş sende benim gibi erken öğrendiğin için böyle oluyor adet gecikmesin bekleseydin değer zaten 1000 lere ulaşıcaktı. Belirtiler de bence herkeste farklı bende göğüs ağrısı kasık ağrısı olmadı mesela şimdi 11 haftalığız ara ara oluyor. Bence sağlıklı bir gebesin sağlıkla da kucağına al inşallah 🤍
pelin_2905 agilkaya bende sizle aynıyım bende geçen ay 26 da oldum bu ay küçük küçük kaşık ağrım vardı 24 test yaptım pozitif çıktı acile gidip kann verdim 91.41 çıktı 2 kati artması lazım dedi doktor 2 3 gün sonra kan ver dedi ben vermedim hayla hafta sonunu bekliyorum şunda da hafif kasik ağrım oluyor
agilkaya Sedaalcin ağzından bal damlıyor canım inşallah 🙏🏻 5 bucuk sene sonra ikinci kez anne olmaya adayım Allah nasip ederse , unutmuşum bu duyguyu sanki ilk defa hamile oluyorum gibi 🥰
agilkaya Sedaalcin 23 kasımda 16,3 25 kasımda 74,0 27 kasımda 208,8 çıktı canım Şimdi tekrar kan vermeye geldim
agilkaya Kızlar kan değerim çıktı 48 saat arayla 23 kasım 16,3 25 kasım 74,0 27 kasım 208,8 29 kasım (bugün) 560,7 Nasıl sizce kızlar