aysnrylds Melisal henüz almadım ama çok araştırdım özellikle seyahat ediyorsanız kabin tipi olması ve taşıma çantasına girebilmesi cok güzel. Hafif ve kaliteli malzeme kullanıyorlar. Yormayan şık bi tasarımı var.
0Berfin0 Bada ay evet kötü yorum yapılacak bi durum da görmedim neyini sevmediler anlamadım 😂 puseti falan çok kaliteli
Bada 0Berfin0 bende henüz kullanmadım 35 haftalık hamileyim ama sevdim hafifte geldi bana bilemedim yorumlar moralimi bozdu😂
Melisal aysnrylds ben mağazada gidip inceledim görünüşte güzel ama kullanan kimseyi bulamıyorum kullanıcı yorumu da hiç yok maalesef Kumaş kalitesi biraz beni düşündürdü fazla sentetik onun içinde kolay silinebilir olması için dediler ama bizde büyük ihtimalle bu modeli deneyeceğiz özellik ve fiyat olarak piyasada ki en makul model bende çok araştırdım bu çift yönlü kabin tipi olanlar 30-35 binden başlıyor
___kubr___ hellgirls27 denedik hafif bir ürün 10 kilo özellikle ilk başta oto koltuğu kullanacağı için direkt pişer çıktığından iyice hafif oluyor
ecenin_annesi Prego Mios Premium aldım ben tek tuşla bebeği döndürebiliyorum, alt çantası fermuarlı, derisi kaliteli ve katlaması çok kolay
aysnrylds Melisal zaten altına ince de olsa bi battaniye mulim tarzı bir şey sermeden kullanılmadığı için pek sorun olacağını düşünmüyorum ben de
ucuncugeliyo Daisyy000 yaa benim de aklim onda kaldi herkes saglamligiula övmus tam almak istedigim bebek arabasi ama cift yonlu olmadigi icin vazgecmek zorunda kaldim