Nazz-li merhaba bende ilk çocuğum için Bagi Neo 2 big bebek arabası aldım. Biraz bütçe meselesi olduğunu düşünüyorum. Çünkü 10 bine de var 50 bine de. Sizin kullanımınız ne yönde olacağı çok önemli. Şehir içi istiyorsanız tekerlek gerçekten çok önemliymiş. Benim ilk çocuğum olduğu için pusetli alacağım ama mesela bir arkadaşım puseti birinden alacak kabin boy bakıyor uygun fiyatlı tercih meselesi bence. Uzunca araştırdım kraft Kenya ile arasında kalarak bu modele karar verdim. Kenya model çift yönlü kullanılıyor ancak tek taraflı kapanıyor ve kapandığında biraz hantal kalıyor açıkçası açarkende böyle bir tıklatmak güç uygulamak gerekiyor. Kraft Kenya yerine Kraft queen pr gösterilmişti bir mağazada hafiflik ve pratiklik açısından ancak üst kumaşı içime sinmedi. Başka bir mağazada da Kraft queen pr modelinin üst modeli eksiklerinin tamamlandığı focus modeli gösterildi iki yönde de kapatma kolaylığı var. Bende doğal olarak bu kadar çok çeşit bu kadar modelin nasıl olduğunu merak ederek satıcıya sordum. Aslında her sene yeni birkaç model çıkardığını bir iki sene öncesinin geliştirilerek veya benzerinin piyasaya sunulduğunu söyledi örneğin birinde alt kısım krom diğer modelde siyah gibi. Daha sonra parçasının hangi modelde daha kolay bulunacağını sordum Kenya’nın çok satıldığını tercih edildiğini piyasada malzemesinin daha çok üretimde olacağını düşündüğünü belirtti satıcı. Tokyo da önerdi ancak 360 dönebilse de çocuk büyüdükten sonra döndürmek yine zor bence çocuğu kaldırdıktan sonra ha 360 derece döndürerek yön değiştirmişim ha içini elimle kaldırıp değiştirmişim çok fark etmiyor ancak yine o da kapatıldığında çift taraflı kapatıldığında hantal kaldı. Bu durumda evde gittiğim yerde ya da arabaya koyarken bence önemli bir konu. Daha sonra bagi neo 2 modelini anlattı. Ancak içi gözüme küçük geldi ilerleyen zamanlarda çocuk nüyüdükçe tente kısmı kafasına değebilir ve ayak koyma aparatı 2’de bebek büyüdükçe bacağını acıtırmış gibi hissettirdi. Tam o nokta da big modelini sundu ve bu sorunların giderildiğini söyledi. Gerçekten arka kısmından boyu ayarlanabiliyor, ayak koyma yeri bebek büyüdükten sonra katlanıp bacağını acıtmayacak şekilde durabiliyor tek elle iki yönlü de katlanıyor katlandığında asla sırıtmıyor parkurda test etme imkanım oldu sürüş kolaylığı çok iyi kaldırma taşıma açısından hafif tercih edilebilir bir de indirimdeydi e arada da 1-2 bin gibi fiyat farkı olunca bagi ve Kenya arasında hemen aldık mutlaka bebe çeyiz sarayı sayfasından videoları izleyin o zaman daha iyi anlayacaksınız 😊🙏🏻