minnosbirkiz Deletedmom_290 5 aylıkken yaptırdım, hemen iyileşti, idrarı yakmasın diye sürekli karton bardak kestim koydum bezinin içine, hiç bişey anlamadan iyileşti, 2. haftasında da dikişleri komple düştü, eriyen dikişti
Deletedmom_290 Cakalllsebahat-0 para getırcek olan zaten düşünüp getırır düğün ıstemıyorum ama belkı şükür duası ıcın kuran tarzı bırsey okutabılırsem o Olabılır ama evımde kedım kopegım var anca yer tutabılırım onada emın deılm ama sadece sunnet oldu Dıye deıl tabı şükür ıcın
mommyekinci Deletedmom_290 doktorum penis sağlığı için 4 ay dan erken yaptırmayın psikolojik sağlığı için de 3 yaştan sonra yaptırmayın demişti zaten 7. Ay da çocuk emekleyince pipisinin üstüne düşer canını acıtır ve iyileşme sürecini uzatır ben tam 5 aylıkken yaptırmıştım o gece ağrılı geçti sabaha bir şeyi kalmamıştı şimdiki çocuklarıma da inşallah 5 aylık olsun öyle yaptıracağım
mucizemizibekliyoruzz Deletedmom_290 en mantıklısı bebek biraz dünyaya alıştıktan sonra. Ben 3 aylıkken yaptırdım ilk oğluma. Buna da öyle yaptıracağım.
Ayildiz Ben 6 günlükken yaptırdım şuan bebeğim 12 günlük hiçbirşey hissetmedi ağrı kesici bile içirmedim. Arada vazelin sürün dedi doktor beze yapışmaması için onu yaptık. İyileşti bile nerdeyse😌
Ayildiz Deletedmom_290 10 dk bile sürmedi kıyafetleri giyinikken bıraktık dışarı çıktık 10 dk sonra çağırdılar oğlum kucağında yine giydirilmiş halde verdiler. Hemşirede biraz ağladı ama sonra tavana baktı hep dedi. Bende hemen emzirdim orada elime alınca. çok şükür hiç ağrısı sancısı olmadı.
Ayildiz Deletedmom_290 kıyamıyor insan ama küçükkende olsun bitsin istedik. Zaten bizi dışarı gönderdikleri an tabi lohusa ben başladım ağlamaya 🥹😭
Seyda-06 Deletedmom_290 ilk oğlumda ilk 5 ay içinde yaptırmadığıma pişmanım şumdi 4 yaşına girecek hala yok sünneti bu befer 4 aylıkken falan düşünüyorum hayırlısıyla
ESLEM16 Deletedmom_290 bildimiz sünnetçi geldi eve. Sağlık kabinleri var Bursa da onlarla görüştük aksam eve geldi sünnetçi. Uyuşturup yapti. 2 yaş oncesi devlet hastanesi yapmiyormus bize öyle söylendi. Hastanede genel anestezi verdikleri için 2 yas altına yapilmiyormus.
Pofidik123_ Deletedmom_290 ben 23 haftalık hamileyim nasip olursa doğsun hemen yaptırmak niyetindeyim