Deletedmom_290 ben oğlumu 5 yaşında yaptırdım keşke 2 buçukta yaptirsaydim dedim asla çok küçükken yapma ben çok zorlandım hele emziren anneler vardı onlar çok zorlandı gece saat 4 den snra bsy yiyip icirmeyeceksin dediler ben yiyip icirmedim sbh su içmek istedi iciremedim ve emen çocukları düşünüyorum da çok zor 4 ten te 10 11 e kdr bsy vermeyeceksin en iyisi emzirmeyi kestikten snra yaptır benim şuan karnımdaki de oğlan ben emzirmeyi kestikten bir kaç ay snra yaptirmayi düşünüyorum gerctn buyukken yaptırmak daha iyi eğer bı skntisi yoksa mesela bı bebek vardı yeni doğmuş skntiliymis sünnetten yana annesi çok zor durdurdu ayağına alıyor sallıyor ama çok ağlıyor emziremiyor sdece emzik verebiliyordu ama onuda almadı snra solunum da sknti varmış hemn hava taktılar çok zor yani gerctn buyukken yaptırmak gerekiyor ama eğer doğunca skntisi var ise Dirk ameliyat ediyorlar ama bı skntisi yoksa 2 3 yaşta yapmanı oneririrm bnim tam 2 buçuk yaşında yaptircaktim o sıra kızım doğdu yaptiramadim 5 yaşında yaptırdım oyleyken bile çok zordu yani geceleri kalkıp su içer oğlum iciremedim içim gitti anne çok susadim su içmek istiyorum dedi dedim sbh hastaneye gitccez sünnet olduktan snra icebilirsin dedm ama işte annelik kiyamiyor emziren anneler nasl dayandı bilmiyorum gerctn Z
Çok zor bsy