senos15 [silindi] bende aynı canım yarın kapında diyordu bugün gelmeyecekmiş bende yarını bekliyeceğim malesef
Mahbuss [silindi] benim 4 gün var olsa çıkardı herhalde bende Flaşla yakınca bir çizgi görüyorum ama kör oldum iyice Belki de görmek için görüyorum yani
busraa_01 Kızlar bende bat 10 Ekim yarın eşimin doğum günü yarın sabah test yapmayı düşünüyorum çıkarsa güzel sürpriz olur bakalım ama çok erken çıkmayadabilir .Ve açıkçası hiç belirtim de yok
efnanss Mahbuss 6ekim benim beklenen regl tarihim 5 gün önce gördüm yani bugun yaptım yine silik çıktı ben 5gün kalaya kadar hiç çizgi görmemiştim
Mahbuss efnanss canım senin kesin var bariz görünüyor benimki beyaz gri görünüyor kendim bile zor görüyorum 😃 Hemen belirdi mi peki
superstar_00 Cimcime30 Yapacam demedin sadece merak edip sordum belki dayanamayıp yapmışsındır diye düşündüm😊
[silindi] superstar_00 inat etti yapmıyo 😂😂😂 sen yappppp ayın 6 sımda yine yaparsın sanki nolmuş Cimcime30
superstar_00 [silindi] Ahahaha 😂 benimde adetime 6 gün var daha önceleri yaptım negatif ve yalancı pozitif aldığım için adet gecikmesini bekliyorum.
Cimcime30 [silindi] üzülmemek ıcın bacım negatıf çıkarsa kendımı heveslendırmeyım ama 6 elımde yapınca üç gün kalıyor varsa çıkar
[silindi] superstar_00 kız ben sizi anlamıyorum valla he zaten erken gebelik testleri adetten 6 gün önceyi gösteriyo yapsanıza ne bekliyorsunuz ya benim elimde olsun yapcam yarın gelcek benim testler bak yarın benim 7 gün kalmış oluyp adetime yapcam direk
superstar_00 [silindi] Kafaya takınca olmuyor sürekli negatif görmek insanı yoruyor gelişine bırakmak en güzeli😊