Cimcime30 [silindi] üzülmemek ıcın bacım negatıf çıkarsa kendımı heveslendırmeyım ama 6 elımde yapınca üç gün kalıyor varsa çıkar
superstar_00 [silindi] Kafaya takınca olmuyor sürekli negatif görmek insanı yoruyor gelişine bırakmak en güzeli😊
[silindi] superstar_00 testim bitti elimde 😂😂😂😂 silik çıktı benim attım buraya gelsin netleştirim direk zaten saniyesinde kan vermeye gidicem
Elfksogl efnanss canım gerçekten geç mi sonuç veriyor awox yani yumurtlamadan 9. Günde pozitifi görmek zor mu varsa ?
Elfksogl Musilk-1 zaten mecbur bekleyeceğiz 😅 ama bazı kişiler 9. Günde öğreniyor ya o yüzden bendede awox var bir teyit etmek istedim ama sanırı. Awoxta zor 9. Günde
arsesraa Kızlar benim de bat 9 Ekim geçen ay bi kimyasalım oldu o yüzden endişeli bi şekilde bekliyorum ☺️ Geçen ay 6 gün önce kaset testte bile çok silik çıkmıştı ama tabi tutunamadı bu ay biraz daha gün geçsin öyle test yapayım diye bekliyorum
Elfksogl @sseymamoms Awox al canım awox bulmak kolay artımad days doktor nimo felan asla alma paran çöp olur yada internetten sipariş ver 2 günde elinde olur