Rabiul Anneoluyorumm00 eğer zahmetsiz minik bir şey yapacaksan satışı daha fazla olur mesela mini bubble mum gibi bunu hem nikahlarda hem doğumda kullanır insanlar ama büyük ve zahmetli bir mum yapacaksan fiyatı da ona göre değişkenlik gösterir , kızımın doğum günü için yapmıştım bu mumları, bubble olanları da arkadaşımın doğumu için yapmıştım acele olduğu için son kalıplar tam kurumadan çıkartmıştım şekli bozuk oldu
Deleted33000 Anneoluyorumm00 canım calissanda çocukla yapacaksın bu tarz bişey yapsanda çocukla yapacaksın en iyisi bekle azcik çocukların büyüsün daha rahat olursun
Anneoluyorumm00 Deleted33000 galiba öyle yapacağım çünkü iki çocukla çok zor maalesef, çok teşekkür ederim canım 🥰
Anneoluyorumm00 Rabiul ayy kuzum hepsi çok güzel ellerine sağlık😍 ben bir araştırayım mum işi iyi geldi bana fikri olarak, malzemeleri nerden alıyorsun canım
Rabiul ppmerlina evet canım hepsini ben yaptım yaklaşık beş günümü aldı , yotube den video da paylaştım 😆
ppmerlina Anneoluyorumm00 bitanem katalog işleri yapabilirsin kozmetik markaları var ya hani ama çevre istiyor onlar da
Rabiul Anneoluyorumm00 malzemeleri Eminönü ve temudan alıyorum şuan bıraktım eğer niyetin olursa uygun fiyata kalıp gönderebilirim , deniz kızını internette 500 küsre satıyorlar ve tabaklarını bile kendim yaptım
Anneoluyorumm00 Rabiul çok iyi fiyatı yapamayı çok isterim, önce eşime danışayım oda okey derse senden alırım kuzum kalıpları çok teşekkür ederim canım çok sağol 🥰
Rabiul Anneoluyorumm00 rica ederim canım bazen diyorum acaba yapsam mı sonra kızım paçamı bırakmıyor kucağımdan inmiyor 😆 şimdi de Trendyol’dan takı satışı yapmayı düşünüyorum
Anneoluyorumm00 Rabiul ayy ne güzel düşünüyorsun keşke yakın olsaydık beraber yapardık 😂 benimde iki tane var yapabilir miyim onlarla bilmiyorum kesin ikiside gelip bana yardım ederler 😁