Anneoluyorumm00 Kızlar eşime destek olmak istiyorum evde neler yapıp satabilirim iki bebeğim var ondan çalışmıyorum, fikir verin bana sizler neler yapıyorsunuz? Yada evden home office çalışabileceğim bir iş,, yardım kızlar
Sunshine__ Anneoluyorumm00 Müsteri temsilciliği yapabilirsin canım benim eşim öyle çalışıyor pijama ile yemeği içeceği yanında rahat vallahi toka sabun satabilirsin kına filan
Deleted33000 Anneoluyorumm00 canım el örgüsü bıseyler yapıp satabilirsin veya iğne oyası bazı bijuteri ile anlaşıp iğne oyası yapıp satanlar el örgüsü bebek yeleği filan yapıp satanlar var yani
Anneoluyorumm00 cilvelilahmacun teşekkür ederim canım,nerden bakabilirim bilmiyorum da ilk defa duydum
Anneoluyorumm00 cilvelilahmacun yeni internetten baktimda güzel bı işe benziyor saatlerine kadar kendin karar verbiliyorsun çok teşekkürler 😊
Anneoluyorumm00 Deleted33000 ayy benim elimde yatkın elisine çok güzel yaparım ama iki çocuğum var onlardan pek fırsat bulamadım, en iyisi tekrar deniyeyim
[silindi] Anneoluyorumm00 kuzum evden ev yemeği yapıp satabilirsin ya da sarma, içli köfte vs. Onun dışında pasta kurabiye tarzı butik şeyler olabilir. Ya da örgü elişi tarzı şeyler
Anneoluyorumm00 [silindi] sarma pasta tarzı bende çok yapmak istedim ama çevrem yok ya, örgü işine elim yatkın ama işte iki çocukla evde yapmak çok zor sürekli gelip karıştırıyorlar 😂
Deleted33000 Anneoluyorumm00 canım calissanda çocukla yapacaksın bu tarz bişey yapsanda çocukla yapacaksın en iyisi bekle azcik çocukların büyüsün daha rahat olursun
Anneoluyorumm00 deletedmom43191 pasta sarma tarzı yapmak için çevrem yok almaz kimse, elişi çocuklar çok karışıyor bana ondan bıraktım, ama galiba tekrar deneme zamanı geldi teşekkür ederim canım
Rabiul Anneoluyorumm00 ben mum yapıp satıyordum ama bebekle epey zahmetli oluyor o yüzden aklımda iki fikir var temuda sepetimde bekliyor