Rabiul seni korkutmak istemem bide her bebekte aynı değil, benimde 23 aylıktı oğlum doğduğunda, çok zordu kızım sürekli ilgi istiyordu kardeşini çok kiskaniyordu, ağlıyordu krizi geçirecek gibi oluyordu, ne kadar ilgilensemde diğerini emzirmeme bile izin vermiyordu gelip bir bahane bulup ağlıyordu sürekli memeyi bırakıp onun istediğini yapmak zorunda kalıyordum haliyle küçüğüm sinirlenip memeyi tutmuyordu, hep vicdan azabı çekiyordum ikisine de yetemiyorum diye 🥹 eşim işten gelince o küçüğü ile gilenirdi ben kızımla hep beni istiyordu, bebeğim 6 aylık olunca çok rahatladım beraber oyun oynamaya başladılar şuanda da bazen oyun oynuyorlar ama genelde kızım çok kıskandığı için oyuncak paylaşımı yapamıyoruz gelip elinden alıyor o ağlıyor o gidip elinden alıyor kızım ağlıyor ikiside birinin hakkında geliyor 😁 6 aylıktan sonra ciddi anlamda rahatlıyoruz onu soyliyim, bende böyle oldu diye sizde de öyle olacak diye bişey yok tamamen büyüğüne bağlı sizin kızınız nasıl bilmiyorum ama benim doğduğundan beri hep zor bir bebekti bide bana çok bağlıydı alışamadı bu türlü, şuan küçüğümü görsen herşeye çok uyumlu sanki o üç yaşındaymış gibi hareketleri var 😂 eşimle ikimiz büyüğü ile daha çok ilgileniyoruz çok zor bir çocuk 😊dahada aklıma gelirse yazarım sana