pembeayakkabilikiz elifasaf1 15 gaftalıgız 17 de kontrol var umarım ogrenırız daha ogrenemedık doktor soylemedı 16 da soylerım dıye 😃
Busraaaakkk tazenne Ben oda yapacağım açıkçası onun için öncesinde dolap, şifonyer, alt değiştirmek için ufak bir şey aldım ikeadan. Bir de çöp kovası aldım. Başka da bir şey almadım. Bu ay da bebek arabasını alacağız. Sen neler aldın canım
tazenne Busraaaakkk ben hiçbişey almadım. Sadece bir tane yarım kollu zıbın var. Onu da arkadaşım almış görünce dayanamamış🤭🤭🤭🤭 daha bişey almafım 4 aya yeni girdik. Nerden başlasam neyden kaç tane alsam bilmediğim için erteleyip duruyorum dur bakalım
Busraaaakkk tazenne Aynı bende kıyafet konusunda öyleyim canım, daha çok var falan diyorum ama zaman da sanki çabuk geçiyor gibi… 4 haftalıkken öğrenmiştim şu an 15+5 olduk bile 🥹
zeyka Benim iki kızım var ilk bebekde çok şey almıştım 2. ye hiç bişey almadım 2 bebekten sonra zaten kıyafetler yıprandı. Şimdi cinsiyet de erkek mecburen sıfırdan alışveriş yapicam. çocuklarımın ikisi de iri doğdu muhtemelen yine iri olacak 03 ay hiç giydiremedim alaacagim şeyler 3-6 aydan baslar. Zaten çok çabuk büyüyorlar. Büyük eşyam da var. Kıyafet alışverişine de detaylidan sonra başlarım heralde. Doktor kesin erkek dedi ama emin olamıyorum nedense
Maviice 13+6 bugün fetal dna sonucuyla cinsiyeti öğrendik☺️ Kızımız geliyor Martta çok erkek vardı ben de erkeğe alıştırmıştım çok büyük sürpriz oldu 💜
damlaatlass 14+3 te kız dedi doktorumuz 🥰 bugün tam 16 haftalığım 6 ekime tekrar randevu aldım gene gideceğim 😀
begumm01 damlaatlass Kız bebek benimkinin de bacak arası böyle bende 17+2 yim şuan 16+5 de gittim kız bebek dedi🌸
damlaatlass begumm01 ayy inşallah değişmez ilk oğlumdada doktor kız demişti detaylıda erkek olduğun çıktığı 😀