Mihrasina_ Haftaya girdim yeni haftaya gitmeyi düşünüyorum 12 de gitmiştim küçük daha demişlerdi söylemedi
Bbgg elifasaf1 18+1 iz oğluşum olucak nasipse 😍💙tahmini doğum 2 Mart gösteriyor ama şubatta da yakalanabilirim gibii hissediyorum planlı sezeryan vs olursa
bebetomveben_ Bbgg aynıyız benim de oğluşum olcak tahmini 3 Mart doğum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰🫠♥️
kizinaasikanne elifasaf1 benim ki erkek 😍 ikinci çocuğum bir kızım var hep bir kız daha olsa mükemmel olur diyordum ki oğlum ortama giriş yaptı 😂😂😂
elifasaf1 kizinaasikanne bence 1 kız 1 erkek olması en güzeli. Benimde bir oğlum var bunu kız istiyordum
kizinaasikanne elifasaf1 erkek çocuk hakkında hiçbir fikrim yok benimde abim veya erkek kardeşim yok :) heyecanla bekliyorum 🙈
Edacck kizinaasikanne amaan benim erkek kardeşim yeğenim var, ama bilmiyorum yine de nasıl bakılır nasıl sevilir. Kızımı aşkım diyip her yerini öpüyordum. Erkek nasıl sevilir bilmiyorum
Mavipatik elifasaf1 ayyy ben 2025 mart annesiyim. Bizde martta 1 yaşımıza giricez. Sizleri okuyunca şimdi zaman ne kadar çabuk geçmiş diyorum 🥹🥹🥹 Sağlıcakla kolaylıkla kucağınıza alın hepiniz inşallah 🥹🌸💓♥️
ema2206 elifasaf1 bizim de dün %90 kız dedi doktorumuz bizim ki biraz nazlı dönmüyor tam olarak 1 ay sonra tekrar bakıcaz 🤗
Deletedmom_8793 elifasaf1 aslında biz şehir dışına gideceğiz onun için konuşmak için gidecez cinsiyet odaklı değil
tazenne Martın başı görünüyor. Bizim de kız. Prensesimiz olacak inşallah 😍😍😍 Alışveriş yaptınuz mı kızlar. Ne alalım ne almayalım bebişlere. Danışalım birbirimize @1202 @gozde05 @zeyka @Deletedmom_8793 @Busraaaakkk @anonimm066
Busraaaakkk tazenne Ben oda yapacağım açıkçası onun için öncesinde dolap, şifonyer, alt değiştirmek için ufak bir şey aldım ikeadan. Bir de çöp kovası aldım. Başka da bir şey almadım. Bu ay da bebek arabasını alacağız. Sen neler aldın canım