gozde05 tazenne merhaba 🌞 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏼 ben henüz bir liste üzerinden ilerlemiyorum alışverişte gördüğüm zıbınları beğendikçe alıyorum. iç zıbın olarak sadece yenidoğan bedeninden 3 kısa kol 4 uzun kol olarak aldım aylık olarak yine bu sayılarda alıcam ilerlediğimiz günlerde 🩵
1demetyasemen elifasaf1 17+1 uygulama 10 mart gibi gösteriyo bizim de erkek 😂 hareket hissettiniz mi ben 2 gündür falan hissediyorum bayağı 🥰
bebetomveben_ Bbgg aynıyız benim de oğluşum olcak tahmini 3 Mart doğum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰🫠♥️
damlaatlass begumm01 ayy inşallah değişmez ilk oğlumdada doktor kız demişti detaylıda erkek olduğun çıktığı 😀
begumm01 damlaatlass Farklı açılardan bakmıyor mu doktorunuz😂 Cinsel organını görmesi lazım direk yoksa yanıltılabilir
1kelebek1bebek elifasaf1 15+5, ikinci kızımız olacağını öğrendik bugün 🥰🩷 Sezaryen tarihimizi 11 Mart olarak belirledi şimdiden doktorumuz 🌸 Hepimiz sağlıcakla, kolaylıkla kavuşalım İnşAllah yavrularımıza 🎈
1demetyasemen elifasaf1 daha erken canım 17 de anca hissettim ben zayıfım onun etkisi de olabilir öyle demişlerdi 20 de hisseden de var 🥹
1202 Elifalyw1 16haziran canim ama ben gec yumurtlamiwtim😁4temmuzda gormuwtum yumurtlamayi o gunde hamile kalmiwim🥰
Irem-61 elifasaf1 merhaba herkese ☺️ benim mart sonu gözüküyor şuan 15 haftalığım cinsiyetimi bugün öğrendim 😍 bir oğlum olacak 🥰 doktorum kesin dedi 😍