Dip köşe temizlige başladım akşama sancılanırmıyım 😂
Habibedrmn sancılandınmı😂😂
DlstM bende merak ediyorum ona gore temizlige baslicam😂😂
Bnce yoktur😂😂.
DlstM
Ahsenveannesi
Gamzeemrmrt
Yok kizlar yalanci sancilarim var ama düzenli değil yarin sabah kontrolüm var napcaz bilmiyorum doktor ne diyecek 😐 Temizlik falan boş zamani dolmayinca gelmiyolar kendimi yordugumla kaldm 😂
Ahsenveannesi
Gamzeemrmrt
Yok kizlar yalanci sancilarim var ama düzenli değil yarin sabah kontrolüm var napcaz bilmiyorum doktor ne diyecek 😐 Temizlik falan boş zamani dolmayinca gelmiyolar kendimi yordugumla kaldm 😂
Habibedrmn 😂😂 hayirlisi artik ya☺
Ahsenveannesi aynen canim
40. Doldurduk biz bugün kabullendim artık gelmicek bu cimcime böyle devam edicez galiba 😂
Temizliği bitir de dogur😁 Rabbim kolay doğumlar nasip etsin
qnlburcu hic beklemediğin anda gelir annesi insallah 😍
Tugbax68 amin canim inşallah temizlik bitti ama gelen giden yok 😁
Habibedrmn yerini sevdiyse demek😁
Habibedrmn ben bılıyodum 😂😂 aynısını bnde yasadım cunkum suni der cnm. Sonra acılma oldu oldu olmadi ☺️ Hemencık sez olursun. Bişy olmaz ama uzulme sen 🥰
Gamzeemrmrt en korktugum iki sey suni sanci ve sezeryan 😢 insallah gerek kalmaz bi avazda kurtuluruz 🙏 yarin doktor ne diyecek bakalım hala ümitliyim oturdum hurma yiyorum 😂
Habibedrmn 😂😂 ay canımm bnde korkuyodum ama işte. Malesef sunı sancı herkezde aynı etkıyı yapmıyo merk etme cnm rabbım yardım edıyo inşlhh kolaylıkla olur. Ye hurmayii sen bakımm😂😂
Habibedrmn benim evimi lahım basmıştı ve o gün misafir de gelecekti ben o evi temizledim halılalırı nevresimleri yıkadım misafiri de ağırladım sabah 10/45 de kızım doğmuştu 😀😀😀
Habibedrmn valla canım ne yaparsak yapalım boş galiba ben halı sildim mutfak dolaplarını indirdim evi dip köşe temizledim dün de nişanımız vardı yaklaşık 200 kişiyi agırladım ikramlar vs 10 çeşit hazırladık hiç durmadım sabah 8 de başladım oynamaya gece 1 e 2 ye kadar ama banamısın demedi ve hala da iş yapıyorum sıfır sancı 0 açılma
Esmalemdar gelecegi varmis senin bebisin ne guzel canim bizimkilerin gelesi yok😂
Balinci yoruldugumuzla kaldik demi 😂 sen kacinci haftadasn canm
Habibedrmn kesinlikle yorulduk yanımaza kar kaldı 39 bitmek üzere