• SağlıkGebelik
  • Dip köşe temizlige başladım akşama sancılanırmıyım 😂

Perşembe suni sanci vericekler kızlar 😢 korkuyorum çok
Ruyam34 bir nevi comelip kalkma hareketi. Onemli olan bacaklari iki yana iyice acip comelmek.
    SevgibiR bende 38+2 deyim. Aşağıda komiklerim bugün ağrıyor ama ne şancı var ne açılma. Tık yok.
    Habibedrmn canım ben her gun yapiyorum ama hic bir kıpırdayış yok🙄yeri rahat galiba gelmek isteyi yok🥰
    Gulayse0233 canım kacıncı kezdir meme ucunu uyarmak okuyorum nasıl yapiyorlar karşima koyup konuşayimmi😂😂nasıl oliyor
    Habibedrmn temizlik iş güç yürüyüş hiçbir şey işe yaramıyor gününü bekliyor yaramazlar 😔
    Arassinci haha erken bile doğurmuş Sun 😬 yorgun argın mi gittin doğuma 😰 bana zor geliyor ya yapcam ama
      Arassinci canım normal doğum mu yaptın enerjin nasıl tükenmedi mi doğumda çok zorlanmadın mı enerji konusunda nasıl gücün oldu . Uzmanlar derler ya doğuma yakın size fazlaca enerji gelir ama sakın boşyere harcamayın iş güç yapmayın o size doğum yapmanız için verilmiş bir enerjidir .
        SevgibiR sözde kaynanamlar yardıma gelmişti 10 kişi o kadar yorgundum ki Doğum sancısı olduğunu fark edemedim bel ağrısıyla uyudum kalktım ağrı şiddetlenmişti öyle fark ettim Allahtan oğlum sağlıklıydı yoksa gözlerini oyardım sonradan ☺️
          Arassinci haha 😬 dimi belim ağrıyor yorgunluktandir uyuyim dedin 😱 iyi Gine geç kalmadin hastaneye
          cemre- canım valla mecburi yaptım başka çarem yoktu ama Doğum olacağı hiç aklıma gelmezdi 1 ayım vardı daha gittiğimde 6 cm açıklığım vardı ve 45 dk içinde Doğum yapıp odaya geçmiştim yorgunluk çok vardı ama çocuk olduktan sonra bitiyo bütün gece emsin diye hiç uyumamıştım 15 dk da bir emzirmiştim ❤️