Morannesi Senadumann Haftada detaylı ultrason mu yapildi Yani ensesine burun kemiğine falan bakiliomus
Senadumann Morannesi detaylı değil genelde fetal DNA öğreniliyormus oda gereksiz pahalı burun kemiği ve ense kalınlığı ölçümü yapılırsa ve sonuç güzel çıkarsa fetal DNA yaptırmaya gerek kalmaz ilk mi sizin
Senadumann Morannesi özeller yapıyor fetal DNA testini ama Çok pahalı bir test bir kan alınıyor sizden ve ultrasonda bebeklerin burun ve ense kalınlığına bakılıyor
Senadumann Morannesi 18 23 hafta arası detaylı istiyorlar ondada özel iki bebek parası alıyor devlette perinatoloji yapması lazım onada randevu bulmak baya zor hangi sehirdesiniz
Morannesi Senadumann Tokattayim Perinotolojiye sıra almak için kadın doğum doktoru kayıt mi açması gerekiyor
Mervekipk ESLEM16 şuan hala eski çatlaklarım ama zaten çatlak hiç beklemedin anda bir gece de ansızın oluyor 😂😂 ama bu saatten sonra rahatlıkla olur karnım daha sert ve gergin artık
Senadumann ESLEM16 çatlak benim çok olmadı 32+4 yeni yeni catlamaya başladım ama ben 5 kilo almışım bu zamana kadar oda bebekler diye tahmin ediyorum belkide ondan