babytwo22 Sunshine__ onu bende çok merak ediyorum bende çift yumurta ikizi bekliyorum 17+2 yiz şuanda 😊
rupar Benim de bugün kontrolüm vardı oğluşların biri 15+5 biri 16+1 görünüyormuş. Biri 150 gram diğeri 153 grammış. Var mı aranızda bu haftalarda kontrole giden
Asenak 16+4 üm, Bir kız bir erkek ☺️ herhangi bir şey almaya başladınız mı bir de şu aralar sürekli yatakları nasıl yapsam diye düşünmekteyim çok erken ama sürekli kafamda bu var
3kedili2bebekli Asenak erkenden almaya başlayın ikiz gebelikte son aylar aşırı yorucu geçiyor bir de herşeyden 2 tane alacaginiz için maddi olarak bir anda yüklenmemiş olursunuz ve ben 2 heyner aldım 60*120 yan yana koydum başlarda 4 ay birlikte yatırdım sonra ayırdım büyüdükçe zor oluyor birlikte çok temas edip uyandiriyorlar ama beşikleri hala yan yana su an besik istemiyorlar yatak yaptırıyorum onlara birlikte uyumak istiyorlar ☺️
Asenak babytwo22 şaka gibi bu erkekler hep mi aynı beni ki de aynısını söylüyor rüyalarıma girmeye başladı 😂😂
3kedili2bebekli Tubbbk ikiz annesi, tek gebelik sayılır mı ☺️ bebelerim 22 aylık ikiz annelerine yardımcı olabilirim merak ettikleri varsa ☺️
thetwinmom 3kedili2bebekli merhaba bu kaburga ağrıları için ne yaptınız ya da sizde oldu mu ikiz gebeliğinizde 26 haftayım göğüs altında öyle bir acı var ki ne dönebiliyorum ne kalkabiliyorum canımın yanmasına ağlayıp duruyorum çözüm bulamıyorum 😔
3kedili2bebekli rupar çabuk alıştım diyebilirim baştan beri ikiz olduğunu bilince alışması çok kolaydı evet zordu ama kendi yöntemlerini buldum aynı anda uyutmak aynı anda emzirmek gibi yorgunluğu göz ardı edip hep geçeceğini düşündüm ve geçti de artık çok çok çok kolay sadece oyun oynuyorum yetiyor 😂
hayirlisi06 3kedili2bebekli bende merak ediyorum şeytan vesvese veriyor çok korkuyorum çünkü benim durumum daha farklı evde iki tane daha cocuk var Plansız gebelik üstüne ikiz.. Korkularım çok fazla. Bende aynı anda emzirmeyi düşünüyorum bunu nasıl yaptınız önce birini sonra birimi. Ben emzirme yastığı düşünüyorum.
hayirlisi06 Tubbbk var olmazmı hemde öyle bir annesi var ki 3.Gebeligi ikiz olan pro max iki annesi var 🤣 Güler misin ağlar mısın bilmiyorum 🙊 23 oluyoruz perşembe. Hersey yolunda bir sıkıntı görünmüyor. Önümde şeker yüklemesi + rh uyuşmazlık iğnesi ve 30.haftamda çalışabilir raporu alacağım onlar var Cinsiyeti ikiside kız 👧 İkı kızım daha var oldu bize 4 kız 🤭
3kedili2bebekli hayirlisi06 kendime bir kose yaptim evde biri sağda digeri solda bildigimiz normal yastık bebeleri oraya yatırıp kendim aralarına geçip emzirdim bu başlarda zor oluyor zamanla kolaylaşıyor bir de şey de yapıyordum mesela süt sagiyordum beslenme saatlerinde birini memeye alıp diğerine biberonla süt veya mama veriyordum bu sayede aynı anda beslemiş oluyordum hemen yüzüstü yastığa yatırıp sırtlarına pat pat yapıp aynı anda gaz cikariyordum bu zamandan tasarruf etmemi sagliyordu şimdi sizi anliyorum supriz bir gebelik yaşıyorum ve dürüst olmak gerekirse çok korkuyorum ama Allah verdiyse layık gördü demek ki vardır bir bildiği diyorum sizde öyle düşünün size 2 evlat daha nasıp etmiş her şey geçecek 2 çocuğunuz daha var biliyorsunuz ona odaklanın geçici bir sürec bu deyin bir sure sonra kendi ritminizi bulacaksiniz çok kolay gelecek ikizler