Elif_8 ay şu an gördüm cevabını kusura bakma ne demek helali hoş olsun. Benim kanamam 8. Haftanın sonunda başladı ama öyle böyle bi kanama değildi ben kesinlikle düşük yaptığımı düşünüp ambulans ile hastaneye kaldırıldım parçada düşüyordu çünkü gözüm kararmıştı. Gittiğimde kalp atışlarını dinlettiler ama riskin çok fazla düşebilir umutlanma gibisinden konuştu doktor. Progesteron hap verdiler ağızdan al dedi önce onu kullandım günde 2 kez ağızdan ama yan etkisi çok, çok fazla sersemletiyor. Kendi doktoruma gittik ertesi gün progesteron iğne ve hapı verdi bu kez hapı fitil olarak kullandırdılar iğneyi yaptım 4-5 gün ama fitili çok düzensiz kullandım çünkü doktorum dedi ki bir bebek düşecekse onu durdururum diyemem sadece önlem bunlar ki düşen bebekler de genelde sağlıksız bebekler dedi. Ben de Allaha emanet ettim sonra dikkat ettim kendimi yormadım ve en önemlisi ayaklarımı havaya dikip uzandım hep ama yemeğimi falan yapıyordum çok ayakta durmamak suretiyle. Çok şükür 37+1 de planlı sezaryen yaptım. Bu arada benim 15. Haftaya kadar kanama alanım vardı ama bir şey olmadı bebekler büyüdükçe o da kapandı 😊