Kivircikannee 1_Ozgnn evet doğru başta benim prolaktinime d vitaminine baktı ona göre önlem aldı ama sonra e2 ye ya da çatladı nasıl çatladı diye bakmıyor
1_Ozgnn Kivircikannee brn bi Nisan da verdim kan tahlili ondan sonra hiç kan testi istemedi amh prolaktin lh Fsh Tsh hiç bakmadılar gel git otur yat kalk tam git 😊 böyle robot gibi
Kivircikannee 1_Ozgnn bazı doktorlar öyle oluyo malesef ya kendiliğinden hamile kalanlara öyle alışmışlar ki dikkat edilecek kişilere edemiyorlar
1_Ozgnn Kivircikannee sorunun ne olduğunu da bulamıyoruz değerler iyi ama işte streste yapmıyorum ilk zamanlar olsa stres yapardım 3,5 senedir alıştım negatiflere bunda da hiç umudum yok belirtim bile yok inşallah sen hamile kalırsın da umut olursun
Lavinyam06 Kivircikannee inşallah gebelik getirsin canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ❤️ tedavinin kaçıncı günündesin progestanı Vajinal mi al dedi Estrofeme kaç gün daha devam edeceksin
Kivircikannee Lavinyam06 amin inşallah canım progestana çatladıktan sonra günde bir başlıcam ben vajinal kullanıcam daha az yan etkili , estrofem de bitene kadar devam
Lavinyam06 Kivircikannee kontrolün ne zaman yumurtaların büyümüş mü Bende cuma günü gideceğim 10. Günde kontrole
Kivircikannee Lavinyam06 daha kontrol yok çatlatma iğnesi vurulduktan sonra zaten progestana başlanıuor
Lavinyam06 Kivircikannee canım çatlamadan önce rahim kalınlığın kaç çıkmıştı ve sonrasında estrofemle kalınlaştı mı ? Estrofemi progestan bitene kadar mı kullanacaksın yoksa daha erken mi Bitiyor Estrofem
Kivircikannee Lavinyam06 bilmiyorum kalınmaya başlamıştı sadece şu an progestan kullanıyorum estrofem bitti
Lavinyam06 Lavinyam06 birde kürtaj oldum demişsin kürtajdan sonra mı inceldi rahmin seninde benimde kürtajdan sonra oldu 🥺