Kizlar 37+6dayim boyle beyaz bi akinti oluyo hafif kokulu aniden geliyo su filan geldi saniyorum aranizda yasayan varmi her seferinde dr demeyi unutuyo tu m ama tahlillerde alttan muayenede enfeksiyon çıksa cikardi diyorum
Akinti
Nurayse bende 23 haftalığım cok fazla akıntım oluyo beyaz yoğurt gibi sanki ben doktoruma söyledim normal dedi canım ama benimki kokusuzdu kokulu olanlar sıkıntı olabiliyomuş sanırım internette okumuştum doktorunun numarası falan varsa arayıp sor bence hem için rahatlar
Nurayse benimde akıntım hamile kaldığım günden beri var doktora sordum hamilelikten normal dedi iki kere fitil verdi Ama geçmedi aynı şekilde devam ediyor kokulu bi de çamaşır değiştirmekten bıktım ama her hangi bir kaşıntı yanma Yok enfeksiyonda tahillerde çıkmadı başka türlü bi sebebten olabilir mi ki acaba😏
İdrar tahlili yapmadıysa dr anlamaz ki enfeksiyon olabilir canımı
Nurayse merhaba ben de 37+4 haftalık hamileyim yaklaşık 2 aydır o problem bende de var biraz beyazımsı su kıvamında ilk başlarda amniyon sıvısı sanmıştım ama doktorum anlık bir test yaptı muayene esnasında ama akıntı olduğunu söyledi tedbir olarak da fitil verdi enfeksiyona karşı ne olur ne olmaz diye hala devam ediyor akıntı ama son haftalarda normal diye biliyorum
arkadaşlar birsy soracam kafam cok takıldı 3 gündür bulantim kesildi bi anda 13 haftama girdim bugün normal mi, en sonki kontrolde drm kesilmesi lazim normalde devam edildi o süreçte kontrolden 1 gun sonra kesildi korkmaya başladım yoksa normal mi, vutqmim ilacını ictigim gnden kesilme oldu