Nurayse bende 23 haftalığım cok fazla akıntım oluyo beyaz yoğurt gibi sanki ben doktoruma söyledim normal dedi canım ama benimki kokusuzdu kokulu olanlar sıkıntı olabiliyomuş sanırım internette okumuştum doktorunun numarası falan varsa arayıp sor bence hem için rahatlar
    Busraktnc sali dr gidicem sorucam ama anlardi die dusunuyorum cunku nerden baksan 34. Haftadan beri var
      Nurayse benimde akıntım hamile kaldığım günden beri var doktora sordum hamilelikten normal dedi iki kere fitil verdi Ama geçmedi aynı şekilde devam ediyor kokulu bi de çamaşır değiştirmekten bıktım ama her hangi bir kaşıntı yanma Yok enfeksiyonda tahillerde çıkmadı başka türlü bi sebebten olabilir mi ki acaba😏
      İdrar tahlili yapmadıysa dr anlamaz ki enfeksiyon olabilir canımı
      Nurayse 2 gün boyunca avuç dolusu şeklinde akıntım geldi. Şeffaf biraz sarımsı. 2. Günün sonunda içinde kan gördüm. Meğerse suyum gelmiş hatta gelmeye devam ediyomuş. Mutlaka doktoruna söyle canım
        Ozge1008 canım merhaba benim de böyle oldu bu sabahta kahverengi gibi leke geldi nişan mı bu anlamıyorum da
          Ozge1008 peki sancın hiç olmadı mı canım , benimde akıntım çok oluyor
            Nurayse daha onceden yoksa bu asamada olmasi ya da artmasi normal die biliyorum, rahim uretiyorr
            Nurayse merhaba ben de 37+4 haftalık hamileyim yaklaşık 2 aydır o problem bende de var biraz beyazımsı su kıvamında ilk başlarda amniyon sıvısı sanmıştım ama doktorum anlık bir test yaptı muayene esnasında ama akıntı olduğunu söyledi tedbir olarak da fitil verdi enfeksiyona karşı ne olur ne olmaz diye hala devam ediyor akıntı ama son haftalarda normal diye biliyorum
            arkadaşlar birsy soracam kafam cok takıldı 3 gündür bulantim kesildi bi anda 13 haftama girdim bugün normal mi, en sonki kontrolde drm kesilmesi lazim normalde devam edildi o süreçte kontrolden 1 gun sonra kesildi korkmaya başladım yoksa normal mi, vutqmim ilacını ictigim gnden kesilme oldu
            Esmara doktor nişan geldiğini söyledi ayrıca suyum da geliyomuş. O gün doğum yaptım zaten😊
            Sena52 2 gün boyunca sancım vardı ama dayanabildiğim için gitmemiştim. Kanlı akıntıdan sonra arttı sancılarım doğum başlamıştı canım