Busrababuz Zuhresule 😂😂 bir ara hızlanıyor sonra biran da fren yapiyosun geçmiyor bitmiyor bu trafik 🙄
Gyed Busrababuz kız aynı beni tarif ettin eşime diyorum kendimi koca karı gibi hissediyorum oda gayet iyisin diyo ama ben kendimi yorgun bakımsız hissediyorum inşallah geçer sağlıklı olsunda kuzularımız
Busrababuz Gyed âmin inşallah tek duam o benim ve hamile olan tüm kadınlar için 🙏 78 günde geçse alsam kucağıma sonra bir sürü planım var zayiflicam kuaföre gidicem 😂😂 özgüvenimi gero kazanmam lazım 😂😂
Busra_bugraaa Gyed bi süre de lohusalık sendromundan o bakımsızlık devam ediyor sonra geçiyor merak etme canım 😄😄
Busrababuz Srfn11 benim iç karnım dar galiba kuzum şuan karnım çıktı bayağı yürürken penguen gibiyim 😂 o yüzden yataktan öyle kalkıyorum valla
YagmurDaskn Busrababuz Valla bana bugün bi enerji geldi durdurabilene aşk olsun 😂😂 şimdi perişan ve pişmanım. 😂😂😂😂😂
Busrababuz YagmurDaskn o günlerinin keyfini çıkar 😂😂 bebisi hissedince daha fena oluyorsun sen yatarken biri seni vurarark kaldırıyor 😂
Aysunhaner Ayı bende 36+5 oldum 🤗 Bende de var çok ağrım var fazla yürüsem çatım çok ağrıyor azıcık ayakta durayim belim ağrıyor. Eğilip kalkmak zülüm zaten Yarın araba kullanıcam 50 km yol yapıp ordan feribotla alışveriş yapmaya Avrupa yakasına geçicem yarımıymış ayakta gezicem 😂 Tabi birde geri dönmesi var tekrardan İnanılmaz zor geliyor Şuan kendime zerre güvenemiyorum Ama artık mecbur gitmem lazım
2405 Busrababuz canım bende o haftalar öyleydim ama rahat yatabiliyordum :) suan 36+1 oldum şimdi hiç yatmıyorum :( yalancı sancılar başladı 🤦♀️ Allah yardımcımız olsun insallah 🙏
Busrababuz 2405 yatarken bende sıkıntı yaşamıyorum çok şükür sırt üstü bile arada yatabiliyorum ama gündüz sırt ağrısı can sıkıntısı bitmiyor bu 2 ay zor geçecek gibi
Aysunhaner Busrababuz Kız arkadaşıma rica ettim Hem oraları çok iyi biliyor birde torba felan ben taşırım dedi saolsun
Busrababuz Srfn11 ben fazla aldım 😣😣 10 kilo aldım şimdi daha dikkat ediyorum benim kızım sağolsun bu aylarda tatlıya tutuldu 😂😂 penguanden hallice geziyoruz eşim beni görünce gülüyor artık
2405 Busrababuz aynen canım zor geçiyor hele benimki 🤦♀️ Olsun sağlıkla gelsinlerde 9 ay cekiyoruz bir ömür mutlu oluruz insallah ☺️🙏 yinede sen sırt üsdü yatma canım dikkat et ben hep soluma yatardım sırt üsdü yatmamaya dikkat etdim
Srfn11 Busrababuz Vala ben 5. Aya kdr hic almamistim bliomusun 25. Haftadan sonra kudurduk resmen her gece yioruz ne guzel kendime hakim oluyor ve duzenli yiordum bakalm kac kilo alicam merak icindeyim🤣🤣🤣
Busrababuz 2405 dönüp dönüp duruyorum kuzum büyüdü bayağı bir kaç haftaya yatamicam gibi geliyor eşim sırt üstü yatınca durtup döndürüyor beni 😂