Seloloo herseyeragmengulun randevu almak için aradım 18 haftalıkken. Doktora sordum kaçıncı haftada önerirsiniz diye 22-23 haftalıkken gelmemi istedi kendisi. Ben de 22+2 ye randevu buldum gideceğim inşallah 🥰
Blue1 DamlaAcar0701 ben de 18. haftada yaptırdım erken gelmişsin dedi dr baktı sorun yok dedi ama içim rahat etmedi tekrar gitmeyi düşünüyorum
nilsumm herseyeragmengulun Doktor bana 29 haftada gün verdi detaylı ultrason için yaptırmak istemedim
demirrleydi_ mavi123_ yapılabilir ama doktorlar çok geciktirmek istemiyor 22 de gittim doktorum kilomdan dolayı bazı şeyleri göremedi bana tekrar gel ama 24.haftayı ya da sonrasını bekleme bebek zaten yeteri kadar büyümüş ve herşeyi tamamlanmış geciktirmeye gerek yok demişti
yurdgul herseyeragmengulun demirrleydi_ PapatiA ozoz66 Kızlar bende 19 haftalığım. 21+4 haftama randevu aldım. Özelde olacak ama radyoloji doktoru bakıyormuş. Sizce ayrıyeten aynı gün kendi doktorumada muayene olmam gerekiyor mu. Birde 9.30 ta randevum aç karnına mı tok karnına mı yaptırmak lazım.
demirrleydi_ yurdgul kesinlikle tok karna gitmen lazım bide doktorlar genelde rajyoloji uzmanı değilde bir perinatoloğun yapmasını daha uygun buluyorlar sen yinede doktoruna danış sor
ozoz66 yurdgul tok gidin hatta çikolata kahve vs tüketin iyice göstersin kendini, bence gerek yok usgde önemli bir durum çıkmazsa muayenende gösterirsin demişti bana çeken dr, çeken doktor yönlendirir sizi ama bence bir sorun olmazsa gerek yok 🤗
PapatiA yurdgul ayrıntılıya gittiğin zaman kendı doktorun bakmaz zaten bakılacağı için karnın tok bı ıkı bardak su içersin girersin rapor çıkartır onuda kendi doktoruna verırsın
meryemmuhammetali yurdgul Bana bugün 3 hafta sonraya randevu verdi sadece tok karna gel tatlı vs yeme dedi ultrason ve tarama testlerimi yanımda getirmemi söyledi
yurdgul demirrleydi_ bulunduğum ilde bildiğim kadarıyla perinotolog yok. Genelde devlet hastanesi yada özellerde radyologlar yapıyor.