PapatiA yurdgul ayrıntılıya gittiğin zaman kendı doktorun bakmaz zaten bakılacağı için karnın tok bı ıkı bardak su içersin girersin rapor çıkartır onuda kendi doktoruna verırsın
meryemmuhammetali yurdgul Bana bugün 3 hafta sonraya randevu verdi sadece tok karna gel tatlı vs yeme dedi ultrason ve tarama testlerimi yanımda getirmemi söyledi
herseyeragmengulun yurdgul canım ben de özele gidiyorum ıkı haftaya detaylıya gidip daha sonra uc hafta sonrası kendi doktoruma gidecegim ben sonuçta bebişi görmüş olacagız öyle düşündüm
Fatmanur_0416 demirrleydi_ ben özelde sordum şehir Hastanesi’nde yapcam kaçıncı hafta gitmeliyim 3lü tarama testine bana 16.haftada gitmen lazım dedi siz kaçta gittiniz
demirrleydi_ Fatmanur_0416 üçlü tarama testi için diyosan eğer 16.hafta uygun bir hafta ama detaylı için diyosan 16 erken bazı hastaneler 15-20 haftada yapıyor bazı hastaneler ise 16-18 haftalar arasında yapıyor üçlü testi
Blue1 DamlaAcar0701 aslında kararsızım ben de 2 farklı doktorla görüştüm biri yatırdıysan tekrar yaptırmanı tavsiye etmem dedi diğeri de yerinizde olsam riske atmam tekrar yaptırırdım dedi
1aleynax 20, haftada yaptırdım doktor iki hafta sonra tekrar gel dedi sanırım erken vakitte gittim ben devlette yaptırdım bu arada
Suleglpk_22 herseyeragmengulun Ben dün yaptırdım 21+4 tüm ama 10 gün geriden geliyor 20+1 oluyor bi sıkıntı olmadı ölçümünü adet tarihine göre değilde bebeğin haftasına göre yapıldı çok şükür bir sıkıntı olmadı yinede sen 22 yi bekle istersen ama çokta farkeden birşey olmuyor bakıyorlar