herseyeragmengulun kızlar selam 20 haftalık olduk fakat doktor 19hafta gibi görüyor. detaylıyı hangi haftada yaptırmalıyım?
demirrleydi_ herseyeragmengulun 22-24 hafta arası genelde doktor yaptırma taraftarı o zaman bebeğin herşeyini görebiliyor
Nisanmomy herseyeragmengulun beni 22. Haftada çağıdırlar. Bebeğin için panik yapma 2 haftaya kadar önden gitmesi ya da geriden gitmesi normal karşılanıyor. Beslenmene yumurta, muz, ceviz, kabak çekirdeği, avakado eklemeni tavsiye ederim
yurdgul herseyeragmengulun demirrleydi_ PapatiA ozoz66 Kızlar bende 19 haftalığım. 21+4 haftama randevu aldım. Özelde olacak ama radyoloji doktoru bakıyormuş. Sizce ayrıyeten aynı gün kendi doktorumada muayene olmam gerekiyor mu. Birde 9.30 ta randevum aç karnına mı tok karnına mı yaptırmak lazım.
Fatmanur_0416 demirrleydi_ ben özelde sordum şehir Hastanesi’nde yapcam kaçıncı hafta gitmeliyim 3lü tarama testine bana 16.haftada gitmen lazım dedi siz kaçta gittiniz
PapatiA herseyeragmengulun aynen öyle oluyo benim takipli doktorum en iyi görüntüyü 21 22 alınır sakın kaçırma demişti ordan bildim 23 haftaya gün alsan çocuk 22 haftalık olur 23 bile olsa bişey olmaz ama 24 bulma
ozoz66 Ben 24.haftamda yaptırdım kiloluyum diye ama doktorumda 22-24 arası önerdi, her şeyi çok net gördüı🌸
Smtpll herseyeragmengulun 19+6 da yaptım tam kendi doktorum da gittiğim Perinatoloji uzmanıda gayet iyi bir zaman dedi bebeğin her şeyine de çok rahat bir şekilde görebildi
[silindi] herseyeragmengulun ben önce 20. Haftada yaptırdım orda bı kaç olumsuzluk gözüktü sonrasında 21. Haftada bi başka doktorla görüştük. O yüzden son 23 hafta sanırım haftanız fazla ilerlemeden gidinki her hangi bi durumda tekrar bakılması gerekirse zaman kalsın bence.