NoName_ deletedmom43191 mesaj gelmesi mi gerekiyor illa,ağustosta doğum yaptım başvurum onaylandı ama hala ödeme çıkmadı bende uygulamada
deletedmom43191 myangelson banada sadece ilk ay mesaj gelmisti yani mayista gelmisti daha da gelmemisti
myangelson deletedmom43191 neyse zaten toplu çekiyorum Kasım’da çekeceğim yatanlari çok da önemli değil şuan 😄
Minikmercimekk deletedmom43191 bende 2. Ye hamileyim. Nedir bu doğum parası. Herkes alabiliyormu. Beni de bir aydınlatırmısınız 🫠
Minikmercimekk deletedmom43191 bende 2. Ye hamileyim. Nedir bu doğum parası. Herkes alabiliyormu. Beni de bir aydınlatırmısınız 🫠
deletedmom43191 Minikmercimekk dogum yaptiktan sonra dogum belgesi ve bebegin kimligiyle aile sosyal hizmetler bakanligina gidiyosunuz basvuru yapiyosunuz sizin ikinci cocuk oldugu icin her ay 1500 alacaksiniz 5 sene boyunca
Minikmercimekk deletedmom43191 teşekkürler. Duymuştum daha önce ama sanki yatırılmıyor paralar falan diye biliyordum
myangelson deletedmom43191 o kadar tutmam da bankada adam bana istediğin kadar tutabilirsin demişti 😄
deletedmom43191 Minikmercimekk niye yatirilmasin cumhurbaşkanı yalan konuşmaz vericez dediyse verir ve veriyor da 6 aydır alıyorum
myangelson deletedmom43191 o da yeni çıktı herhalde çünkü dediğim gibi banka çalışanı isterseniz hiç almayın birikir uzun süre demişti 😄 para havuzda oluyor o yüzden verilen paranın geri alınma ihtimali diye bir durum olamaz demişti
myangelson deletedmom43191 doğru artık hesap açıldığı için çekerler 😂😂 neyse zaten kart verilirse buradan bankamatikten çekerim en azından 😄