deletedmom43191 Ben 9 da gittim yatmamis dediler alamadim gun icinde gidecek olan yatmissa soyleyebilir mi
efeduru deletedmom43191 bende gidip alıyorum ama ayın 29 unda yatıyor benim ki bir uygulama var ilk ogretmenim ailem dilerseniz ordan takip edebilirsiniz güzel günlerde harcayın 🫶
Deleted33000 deletedmom43191 ben daha ilk alacağım bebeğim 3 temmuzda doğdu ilkogretmenim ailem uygulamasından 5bin gözüküyor almaya gidemicem galiba eşim yoğun bugün banka da uzak neden çok kişi toplu alıyor da bana sadece bir aylık yatmış anlamadim
deletedmom43191 efeduru zaten bugun yatmis gorunuyo sabah gittim yoktu ama cogu kisi aldim diyo simdi hazirlanip yine gidicem
myangelson deletedmom43191 artık kart veriyorlarmis galiba bankamatikten çekmek icin kidste birine kart verilmiş öyle çektim diyor öyleyse çok iyi 😄
Yeeso Deleted33000 merhabalar bende basvuru yaptim oynaylandı yaziyor e devlette bankayamı gitmemiz gerekiyor bilgi alabilmem için ilkogretmenim uygulamasindan göremiyorum ben paranın yatıp yapmadığını nasıl görebilirim acaba
myangelson deletedmom43191 bu kart olayı çok iyi oldu bulunduğum ilcede yok şubesi ATM var sadece, eşim işten izin alıyordu beraber başka ilceye gidiyorduk öyle cekiyordum. Çok sevindim kart gelmesine