Yeeso Deleted33000 merhabalar bende basvuru yaptim oynaylandı yaziyor e devlette bankayamı gitmemiz gerekiyor bilgi alabilmem için ilkogretmenim uygulamasindan göremiyorum ben paranın yatıp yapmadığını nasıl görebilirim acaba
Deleted33000 Yeeso ilkogretmenim ailem uygulamasından çocuklarım bölümü var altta orada çocuğun adına tikliyorsun orda ödeme bilgisi çıkıyor ordan görünüyor inşallah doğru anlatabildim girince beni de bilgilendir canim
Yeeso Deleted33000 ilkögretmenim uygulamasina giris yapamıyorum e devlete atıyor direk oradanda cocuklarimi göremiyorum
GirlandBoy_Mom Çarşamba gittim ben artık kart vereceklerini söylediler şubeden Parayı vermiyorlarmış ilk alacaklar için bana kart verdiler akşam 6′dan sonra para yatacak dediler Perşembe günü sabah da parayı çektim bankadan eylülün 26 sında yatmıştı para
deletedmom43191 dorikus maddi durumu çok çok iyi olana verilmez tahminen zaten durumu iyi olan tenezzül etmez
zehraulger3838 deletedmom43191 haa 9 diyince ayın 9 unda anladım🤣🤦🏻♀️ birde artık akrt veriyorlarmış aile kartı ATM den çekilsin diye onuda çıkarttım bence bende yarın cikarttircam ATM den çekmek kolay olur
Deleted33000 Yeeso ha onu bana oğlum yaptı da oraya girişte de e devlet şifresi ile giriliyor bildiğim kadarıyla kuzum
Yeeso Deleted33000 evet e devlet şifremi giriyorum e devlete atıyor direk beni ilkögretmenim sayfasinda kalamıyorum