Kleopatra amin kuzum amin dualarımız kalkan olsun üzerlerine🤲ah bacım ah ben anlarım seni işte benim eşimde piyade komando her yere onlar gidiyor önce🙇♀️sağ salim gelir inşAllah hayırlısıyla kavuşursunuz hepimiz kavuşalım öyle çok istiyorum ki bizim bekleyişlerimiz hep böyle sabır çokca lazım özel bir günümüz doğum günü bayram seyran yok ama yan yana gelebildiğimiz her an öyle özel öyle güzel inan ki hepimizin birbirimizin duasına ihtiyacı var her duamda hepsine dua ediyoruz kızımlaa🤲hiç birinin saçının teline gelmesin zarar, hepsi gelsin hayırlısıyla güle oynaya evlerine. Onların hakkı hic ödenmez sabırlar versin ailelerine Rabbim en iyi mertebelerinde ağırlasın cennetin askerlerini o bambaşka zor bi durum😔🙏herşey güzel olacak yavrularımızı kucağımıza alınca geçecek hepsi Allah'ım bir gün bizlerin de yüzünü güldürecek kavuşturacak bizi buna inanıp bolca dua edecez inşAllah sende üzme kendini yalnız değilsin bizler varız miniğin yanında eşinden bir parça ben hep böyle düşünüyorum ve rahatlıyorum☺🤲❤