Bsr41 Senaaksac benimde 9 gun var Dayanamayip yaptim cikmadi benimde 2 ekim bat. 26 si gibi yapmayi dusunuyorum guzel haberlerle💕
Bsr41 Senaaksac ayrica benimde kasik agrim gogus hassasiyeti 1-2 gun once baslardi 2 gundur var regl olcak gibide gerginim
Bsr41 Senaaksac regyle 8 gun var 2 ekim regl Bugun dayanamadim test yaptim negatif :( 18 eylul yumurtalamaydi @Meliss- sakin erken yapmaa test insan umutsuzluga kapiliyor
Meliss- Bsr41 kuzummm çok erken yaptın amaaa dur bekle daha var bence 28 gibi yappp🥺 bence çok sabırsızım ya dayanamıyorum bir an önce 30u gelsin diye bekliyorum 😭
Meliss- Bsr41 kapılma bitanem güzel düşünelim güzel olsun insallah 🥺♥️ daha çok erkennn ben inanıyorum güzel olacak her şey bak gör bekle sabret 😘
Bsr41 Meliss- kuzummm hastanelik işim vardi Gelmisken kan verdim regle 7 gun var olmussa kanda cikar herhalde yoksa reglyi beklicez💕 dua edin bana ogleden sonra cikarmis
Meliss- Bsr41 kuzummm hadi inşallah Allahım gönlünden geçirdiğin duaları kabul etsin inşallah vardır minik fasulyeee tutunmuştur seni sevindirir duam seninle bana da haber ver 🥹🥰