melissa0615 Kızlar en erken ne zaman öğrendiniz mutlu haberi 2 evladım var sanki ilk tecrübem ya bi yardım edin 😂
ylduzngt Senaaksac kasık ağrısından anlayıp evde test yaptım direk çıktı sonra kan verdim 34 le öğrenmiştim 😍
Senaaksac ylduzngt benim de adetime 8-9 gün var test yaptım bugün çıkmadı Çok fazla adet olacakmış gibi ağrım var göğüslerim de inanılmaz sızlıyor acaba kanda çıkar mı versem
Sendenbanakalan ylduzngt yani yumurtlama dan 6-7 gün sonramı öğrenmiş oluyorsunuz nasıl 10 gün önce hemen anlat 😂🌸
Bsr41 Senaaksac benimde 9 gun var Dayanamayip yaptim cikmadi benimde 2 ekim bat. 26 si gibi yapmayi dusunuyorum guzel haberlerle💕
Bsr41 Senaaksac ayrica benimde kasik agrim gogus hassasiyeti 1-2 gun once baslardi 2 gundur var regl olcak gibide gerginim
Bsr41 Senaaksac regyle 8 gun var 2 ekim regl Bugun dayanamadim test yaptim negatif :( 18 eylul yumurtalamaydi @Meliss- sakin erken yapmaa test insan umutsuzluga kapiliyor
sgkpnrhavva melissa0615 adetime 6 gün varken öğrenmiştim bende çok erken geç öğrenmek daha güzel bence 😂
lotusflowers melissa0615 5 gün vardı aşırı silikti buraya atmıştım testi yarısı var yarısı yok demişti iki gün sonra bida yaptım azcık daha koyulaşmıştı 😂