sonbahar_2322 User234566 40 haftalık olduk ne gelen var ne giden var🙏🏻 hiç bir şey yok daha bu ay da çıkarız heralde Kızım gelmek istemiyor galiba 🤭
87tugba momica 39+3 bizde 28 Eylül doğumun beklenen tarihi sizinde öylemi genelde ağrılarım var ara ara ama beklrnen ağrı degil
momica 87tugba evet doktorum eylül sonu doğurursun dedi ama bi belirti yok gelişimi ilerde zaten normal doğum istediğim için doğumu başlatan her şeyi önerdi bakalım 😁
kindi53 Bende ayni 39+2 hala bisey yok alttarafim uzandigim yerden kalkarken cok baski agri oluyor iki haftadir ama tik yok. Gecen hafta gittigimde bana doktorum plesenta eskimeye baslamis dedi. Stres heyecan ve korku ile bekliyorum🫠
momica 87tugba hurma, ahududu çayı, yürüyüş, merdiven in çık, squad dedi ben evin yerlerini silcem çömelip 🥺 başka da araştırcam neler yapabilirim
NoName_ User234566 benim sancılarım birden geldi,nişanım geldi önce 3 gün sürdü ama nişan olduğunu pek anlamadm 3.günde gelince sancıyla anladım
dunyamyavrularim12 User234566 41 .42 e kadar görürüm diyordum 40+3 de sabah bi anda suyumun gelmesiyle akşama doğurdum ilk gebeliğim . Sizde bekleyin bebiş ne zaman gelmek isterse o zaman gelir
87tugba momica iş bitmiyor kışlık yapıyoruz bugün hiç oturmadim mesela ama tık yok her yerim ağrıdı ama doğum ağrısı yok
momica 87tugba ben de dedim evde kıpır kıpırım hiç durmuyorum diye onlar o kadar etki etmez dedi direkt doğum başlatacak hareketler yapmak gerek dedi
momica 87tugba ay bugun ben de pilates topunda hunharca zıplıyorum 🤣 bizim bebislerin keyfi yerinde galiba
rabiayksll 40+4 kız bebeğim benim de hala hiçbir belirti yok ara ara kasık ve belimin ağrısı dışında cuma günü yatış yapacağını söyledi doktorum suni sancı vererek başlayacak heralde ilk gebeliğim fikrim yok 🤦♀️🤷♀️
hayalperest2310 User234566 gelmeyen gelmiyor sonu da suni oluyor sanırım benim 40+5 te suyum gelmişti suni sancıyla doğum başlatılmıştı şimdi 38+4 üm sonu yine öyle olmaz inşallah
Mucizemyoldaaa_ Aleyna_66 benimde öyle 39 olduk haftaya perşembe suni sancıyla yatışımı yapma kararı verdi bugün
Mucizemyoldaaa_ Aleyna_66 sezeryan olmak istemediğim için 1 hafta daha bekleyelim kendi sancınla gelmezse suni ile yapalım dedi