hayalperest2310 User234566 gelmeyen gelmiyor sonu da suni oluyor sanırım benim 40+5 te suyum gelmişti suni sancıyla doğum başlatılmıştı şimdi 38+4 üm sonu yine öyle olmaz inşallah
Mucizemyoldaaa_ Aleyna_66 sezeryan olmak istemediğim için 1 hafta daha bekleyelim kendi sancınla gelmezse suni ile yapalım dedi
Fenci_9 Ben de bugün gitti. 40+1 im kontrolüm vardı çarşambaya kadar gelmezse suni sancıyla başlatcaklar dedi doktor. İnşallah kendileri gelir kolaylıklaa
Fzzzzyyyy Açılma olmadan da suni sancı veriyorlar mı acaba? Ben de 39+5im ama hiçbir belirti yok doktorum 41i beklemek riskli dedi.
Slhknr Fzzzzyyyy ben ilk dogumumu açıklık olmadan suniyle girdimm önce altta fitil veriyorlar bir süre onunla açıklık olması bekleniyor
Hllsn 40 olduk bizde 37+4 te sancım vardı doktor bugün yarın doğurursun dedi ama birden belirtiler kayboldu kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorumuz
Slhknr Mucizemyoldaaa_ benim sürecim zordu açıkçası ama bende çok tembeldim hiç kalkıp hareket yürüyüş yapmadım hâliyle zorlaştı süreç. İlk etapta alttan fitil veriyorlar suyunu patlatiyorlar sonrası zamana kalmış oluşan açıklığa göre de koldan suni veriyorlar ben sabah 9 gibi başlamıştım akşam 11 gibi doğum oldu