seher_3590 aysegulk07 bende baktırdım buraya sahibi Cook tatlı çok hos bir bayan banada erkek dedi bakalım ne cikacak😃🫠
seher_3590 aysegulk07 10 haftalikken gittim ama 12 den önce tahminde bulunmuyorum dedi haftaya 12 haftakik oluyoruz bakalım belli olacak mı 🫠sizin belli oldu mu
aysegulk07 seher_3590 instagramda bi tane daha ücretsiz bakan sayfa var canım ona da sor istersen ben sordum aynı cinsiyeti söyledi o da
seher_3590 aysegulk07 canım burda 10 haftalikti suanda 11 haftalik. 12 de ikili testte gidicem soyler mi acaba eğer görüyorsa söylesin uğraştırmasin ya insan merak ediyor🫠senin bebis kaç haftalik
aysegulk07 seher_3590 benim daha 9 haftalık canım 12 de gideceğim valla inşallah gösterir bebişlerimiz de geçer merakımız artık 🥹🫠
seher_3590 aysegulk07 sende atsana kuzum bi ultrasonu ayy insallah sağlıkla hayırla öğrenelim kucagimiza alalım canjm
gizemkzlkya Gunesyaren merhaba , bende sordum bana erkek dedi ama henüz cinsiyeti belli değil 🥹 sizin ultrason görüntüsü nasıldı acaba rica etsem paylaşır mısınız ? Erkek yorum yapmış ya merak ettim