aysegulk07 23hatice23 ben baktırdım hatta 3-4 sayfaya baktırdım hepsi aynı cinsiyeti söyledi Ekim 15 de öğreneceğim bakalım doğru mu bende çok merak ediyorum ama bu sayfa ilgiliydi güzel cevaplar verdi bana
seher_3590 aysegulk07 bende baktırdım buraya sahibi Cook tatlı çok hos bir bayan banada erkek dedi bakalım ne cikacak😃🫠
aysegulk07 23hatice23 öğrenince haber ederim mutlaka ama baya paylaşmış bildiklerini inşallah tahminini tutar sayfanın
cylnboran04 aysegulk07 Ben resim atamiyorum niye acaba yazdim sayfaya ama resim gonderme kisim cikmiyir
aysegulk07 cylnboran04 canım o cevap verince resim atabiliyorsun bende de öyle olmuştu merhaba bende danışabilir miyim yaz evet yazıyor zaten ondan sonra resim atabiliyoruz
aysegulk07 cylnboran04 belli değil 12. Haftada gideceğim tüm sayfalar erkek dedi bakalım ne olacak gösterir belki kendini
cylnboran04 aysegulk07 hayirlisi bakaljm benim doktor soylemedi tahminde de bulunmadi bekliyoruz ilk gebelik mi
aysegulk07 cylnboran04 evet ilk gebelik senin de mi ilk gebelik o yüzden çok merak ediyoruz galiba 🥲🥲
cylnboran04 aysegulk07 benim ucuncu iki oglum var kizim olmasini cok istiyorum nasip kismet tahminde bulundu erkek dedj hayirlisi bakaljm
gizemkzlkya zclk merhaba, bende sordum bana erkek dedi ama henüz biz öğrenmedik cinsiyeti 13 haftalığım. Size erkek demiş merak ettim rica etsem ultrason görüntüsü paylaşır mısınız ?