kft Merhaba hanımlar bizde 11+5 haftalığız 2 kızım var 3 ü gebeliğim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bi oğlum olsun istiyorum nasip
gizemkzlkya Gunesyaren merhaba , bende sordum bana erkek dedi ama henüz cinsiyeti belli değil 🥹 sizin ultrason görüntüsü nasıldı acaba rica etsem paylaşır mısınız ? Erkek yorum yapmış ya merak ettim
gizemkzlkya zclk merhaba, bende sordum bana erkek dedi ama henüz biz öğrenmedik cinsiyeti 13 haftalığım. Size erkek demiş merak ettim rica etsem ultrason görüntüsü paylaşır mısınız ?
zclk gizemkzlkya bana kız dedi canım ama benim bebeğim erkek. Görüntü için profilimde bi cinsiyet tahmini postu vardı ordan bakabilirsin☺️
dilek190 zclk ultrason resmime erkek dedi son adt trhi dogum tarigi felan yazdim gönderdim sonra kız dedi
Nur_cbn 23hatice23 teşekkür ederim şimdi sayfaya yazdım umarım görür doktorumuz 15 haftalıkken tahminde bulundu ama çıkıntı olduğundan dolayı da kimse emin olamadı 18+1 deyim detaylı usgyi bekliyorum bende inşallah sayfada bulunan tahmin doğru çıkar çıkarsa arkadaşlar buraya mutlaka yazarım ☺️