Akseec gulhanarslan bende valla🤣 yarın çatlamanın 7. Günü kendimi zor tutuyorum test yapmamak için ovulasyon testleriyle avunuyorum😂😂
Akseec gulhanarslan bence ayda 1 kere az döngüler daha kısa olmalı zaman geçmiyo 14 gün çok uzun 5 günde belli olsun mesela😂
gulhanarslan mlke2906 bende olmadım olucak gibi de değilim şuan korkunun ecele faydası yok bacım sabah birlikte yapalım su testi 😂
Zhde gulhanarslan ben adete 13 gün varken öğrendim çamaşır suyuyla sonra test yaptım şuan 21 haftalık olduk 🧿♥️
gulhanarslan Zhde yaaa böyle mi kopurmustu pekii rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin bana da dua ettt❣️❣️❣️
benberyy Zhde 13 gun önceden miii🫨🤭 bende dun yapmistim kopurdu baya ama benim de 8-9 gün var cok dogru mu bilemiyorum 😅
Ikraa_22 gulhanarslan bende ilk idrar yenge koyulugundan sonrada böyle test yapmıştım ve böyle çok köpürdü ve sonra test yaptım ve hamileydım şüan 6 aylık olduk darısı başınıza ❤️
Sevdece gulhanarslan gecen sene köydeyken supheleniyordum aksam aklima dustu bir kendim denedim bir de kocama denetmiştim ben degil esim hamile çıkmıştı 😅
_nejla_ Zhde regl gunune 13 gun varken camasir suyu testi yaptiniz ayni gun idrar testi yaptiniz ve pozitif miydi? Yani daha yumurtlamanin ustunden 1 gun gectikten sonra mi oldu? Yaptiginiz test erken gebelikmiydi kaset test miydi ?
Sendenbanakalan gulhanarslan kız inanama bu tarz şeylere bende senin gibi inanıp yapmştım hamile de degildim inan bildiign köpük taşmıştı .akıllıca düşünce ztn köpüröemmesi imkansız🤣🌸