gulhanarslan evet ya insan his ediyor sanki bebek varmış gibi bende öyledim bi ara mutfakta yemek yapıyordum birden bire telefon müziklerimi açtım taçlı kızım var ya o çıktı karşıma açtım sonra sanki his etim kızım olacak dedim güzel kızım dedim ortalık ta da BİSYE yok ama 🥹bide rüyamda gördüm görümcem test yapti hamile diye ama gormcem çocuk falan istemiyor acaba ben miyim dedim o sabah uyandım hemen eczane yolunu tutum bi erken gebelik testi bide kaset test aldım adetime 5 gün kalmıştı o zaman bi düşüğüm olmuştu ondan önce hiç umudum Yok tu ama belki var dedim umudumu kaybettmedim testimi yaptım taçlı kızım şarkısını yine açtım o zaman oturtup salonda ağladım testi bekledim sonra gitim bakmaya ama korka korka gitim lavaboya bakmya sonra baktım ki silik çizgi oturup ağladım o heyecan dan yemek bile yiyemedim Allah bilir elim ayağım birbirine girdi hemen acile gidip kan verdim 1 saat bekledim hastane de çıktı sonuçlarım doktor bile ne hissediyorsun dedi herşeyin hayırlısı olsun inşallah dedim doktor hayırlı OLSUN hamilesin dedi 🥹 değerim 6 çıkmıştı küçük mucizemi öyle öğrendim şimdi 25 haftalık hamileyim ve taçlı kızım şarkısını dinlediğim gibi bi kızım olacak rabbime hamdolsun şimdi karnimda orayı burayı tekme atıyor 🥹☺️ anlatırken bile o anın heyecanını yaşıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥲
Biraz uzun oldu ama 😊