Hanim123 mor_menekse1 Merhaba Doğum Yaptınız Mı? Tükürük Yutamama Sorunu Devam Ediyor Mu Hemen Geçti Mi?
mor_menekse1 Hanim123 merhaba yok daha 3 haftam var yapamdim devam etmiyor o haftadan sonra kndiliginden geçti takmamaya çalışarak aştim galiba sizinde geçer insAllah 🤲
Gamzeee__ Hanim123 yok kurban keşke yapsam daha bugün 17. Haftaya girdim önümde yol çok sizinde var sanırım kaç haftalıksınız
Gamzeee__ Hanim123 valla benim 17. Haftam ful time devam aşırı arttı iğreniyorum bebeginizjn cinsiyeti belli mi 17. Haftam henüz öğrenemedim
Sisihappy bebetomveben_ 31+3 buralarda azalıyor ikinci trimester ful salyam aktı normal uzandığım yerde ağzımdan akıyordu ama şimdi azaldı çok şükür rabbim başka dert vermesin bunlar da gelip geçici hep öyle düşün
Hanim123 ArelinAnnesi1 Sizin Nasıl Durumunuz?Siz de Mi Sürekli Peçeteye Siliyorsunuz? Takibinizi Yapan Sağlıkçılar Ne Söylüyor.
Hanim123 Gamzeee__ Tükürüğüm Bazen Sıvı Bazen Yapışkan Kıvamlı Yutulmuyor Resmen Kız Olacak 26 Haftalık Oldu.Geniz Akıntısı Da Var.
Hanim123 Aynen Kız Olacak 26 Hafta Oldu Sürekli Peçeteye Siliyorum Artık Ağzım Yara Oldu.Sakj Doğumdan Sonra Öyle Kalacakmışım Gibi Geliyor.
ArelinAnnesi1 Hanim123 malesef öyle 🙄 milletin içinde utanıyorum dikkat ediyorum ama maalesef bazen insanın elinde olmuyor Doktorum ıhlamur bal dedi oda balgamı geçirdi tek tükürük kaldı gitmiyor
Hanim123 Gamzeee__ Fatma342 Fatma Hanım’ın Doğurana Kadar Sürmüş Ama Sonrası Nasıl Oluyor Acaba Amaliyattan Sonra Hemen Geçiyor Mu?
Gamzeee__ Hanim123 allahım çok çok uzun😢dedim kız bebekde oluyor alakası yokmuş sanki yorumda erkek bebek anneside yazmış cinsiyet belirsiz bizim umarım bir an önce biter
Brnzl 17+5 bir hafta önden gidiyor erkek aynı durum bende de var biriyle konuşurken korkarak konuşuyorum istemsizce ağzımdan gidiyor çok kötü bir durum bazen konuşmasam bile bir şekilde çıkıyor anlamıyorum 😒
Hanim123 Brnzl Zaten 20 Haftalara Kadar Geçmezse Devam Ediyor Anladığım Kadarıyla.Sadece Doğumdan Sonra Hemen Geçiyor Mu Acaba?
Gamzeee__ Brnzl demekki cinsiyet ile alakalı olan bir durum deil henüz bizim belli deil 17. Hafta donusunuz için teşekkür ederim sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza
Drydryhna Hanim123 merhaba biz o yakınımla 2 hafta arayla doğurduk doğumdan sonra sanırım azaldı 1 aydan sonra tamamilen bitmiş ama çoğu kişinin doğumdan sonra hemen kesiliyo diye biliyorum üzülmeyin hepsi geçicek bir gün 💜