Hanim123 Brnzl Zaten 20 Haftalara Kadar Geçmezse Devam Ediyor Anladığım Kadarıyla.Sadece Doğumdan Sonra Hemen Geçiyor Mu Acaba?
Gamzeee__ Brnzl demekki cinsiyet ile alakalı olan bir durum deil henüz bizim belli deil 17. Hafta donusunuz için teşekkür ederim sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza
Gamzeee__ Hanim123 allahım çok çok uzun😢dedim kız bebekde oluyor alakası yokmuş sanki yorumda erkek bebek anneside yazmış cinsiyet belirsiz bizim umarım bir an önce biter
Hanim123 Gamzeee__ Sizinde Belli Olmaz Ama Kız Bebek Genelde Daha Ağır Geçiyor.Şöyle Söyleyeyim Ama Tükürük Azalmasa Da Hızlı İlerler Merak Etmeyin.
Gamzeee__ Hanim123 benim ilk oğlan saolsun doğuma kdr kusturdu bundada halen kusuyorum sadece su tükürük artışından iğrendim troid ilacı kullanıyorum Ondan da olabilir diyorlar bilmiyorum
ArelinAnnesi1 Hanim123 malesef öyle 🙄 milletin içinde utanıyorum dikkat ediyorum ama maalesef bazen insanın elinde olmuyor Doktorum ıhlamur bal dedi oda balgamı geçirdi tek tükürük kaldı gitmiyor
Hanim123 ArelinAnnesi1 Sanırım Tükürük Doğuma Kadar Devam Ediyor.Doğumdan Sonra Hemen Geçiyor Diyenler Var.
Hanim123 Gamzeee__ Gerçekten İkinciyi Yapmak Cesaret Gerektirir.Tükürük Sıkıntılı Geçmiyor Doğuma Kadar Ama Sonrasında Direk Geçiyor Diyorlar.
Gamzeee__ Hanim123 benim ilkte bu kadar olmadı tükürük onda bulantım kusmam çok oldu 4 sene geçti aradan bacım bunda tansiyon eklendi troid çıktı gebelik 🤰 aman aman aman bu tükürük salgisi illallahhhh
1anneninsesi Hanim123 Sakız çiğnemek çok iyi geliyor. 34.haftadayım bende de tükürük sorunu var. Sakız ile uyuyup sakız ile kalkıyorum, müthiş iyi geliyor. Bilginiz olsun. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. 🤲🏻🌸
Hanim123 Gamzeee__ Gerçekten Bulantı İdare Ediliyor Ama Tükürük Yutamama Sorunu Daha Sıkıntılı Sezeryan Sonrası Direk Geçer Heralde
ArelinAnnesi1 Hanim123 öyle işte 🙄 doğumda geçer inşallah kalıcı değildir Bide onu çıkaracam die kasıklarım ağrıyor zorlanıyorum
Gamzeee__ ArelinAnnesi1 ayy vallahi bende aşırı zorlanıyorum özellikle akşam saatler çok çok fazla artıyor gözlemledim