yagmur1999 bebetomveben_ aaa bunu senden öğreniyorum 😂 aslı varmı acaba sürekli ağzında sakızla dolaşan beni düşündürdü bu durum 😄
bebetomveben_ yagmur1999 kıız sormaa valla bi o iyi geliyodu genelde naneli sakız bide normali de değil djensöşa
yagmur1999 Deletedmom_657 o kadar çok birikiyorki bir yere kadar yutmakta sonra istifra ettiriyordu bana durmadan ağız dolusu su içtiğini düşün öyle hiç durmuyordu
bebetomveben_ Deletedmom_657 garip bi durum evet bi çareside yok ama maalesef yaşayan ne kadar zor olduğunu bilir Allahtan geçti de kurtuldum yutamıyosun ki birden doluveriyo ağızının içi
Gamzeee__ bebetomveben_ merhaba kacinci hafta geçti yada azaldı 12+5 den yazıyorum pikkk seviyesi doluyor igrendim
bebetomveben_ Gamzeee__ çok zor canım haklısın ama biraz daha sabret tam hatırlamıyorum ama 20. Haftadan sonraydı sanırım azaldı şu an 27+1 haftalık olduk geçti inşallah seninde geçer bi an önce seni çok iyi anlıyorum
Gamzeee__ bebetomveben_ ayyy canım umarım daha erken biter igrenc bisi kusma baş ağrısı bulantı birde o igrenc tükürük bittim 😥
bebetomveben_ Gamzeee__ ikinci trimesterı biraz geç rahatlarsın Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip 🫠