hatice333333 dml33 canım sen bebeği kontrole götürdüğünde ücret odedinmi ortadoğuda aliyolarmis almamaları lazımbildigim kadariyla kontrol sonucta
dml33 hatice333333 iki kere goturdm bn hatsneden cikinca 2 gunu bide kuvezden cikinca 2 gun sonra ikisindede vermedjm
hatice333333 dml33 ben aradim 100 tl dedi nasıl bisey kontrol sonuçta bende götürmedim forum yaşama yakın oturuyorum oraya götürdüm bari belli bi doktorumuz olsun hafif sarilik varmis test yapti cok yüksek cikmadi şükür işitme testinide yaptırdım onuda geçti
dml33 hatice333333 iyi cnm cok sukur sutun varsa bol emzir yukselmesn sarilik yoksada mama ver benimki 17 cikmisti o zmn yatirmislardi 100 tl cokmus citydr 65 tl
dml33 hatice333333 bnden 1. Ayda karin ultrasonu sonra kalca cikikligi testi bide goz testi istediler cnm snden istedilr mi oyle seyler
hatice333333 dml33 öyle yapıyorum canım mamada veriyorum arada evet bugün doktorda 1 ay sonra kontrole gel kalça cikikligi testi falan yapılacak dedi
dml33 hatice333333 karin uktrasonunu ilk defa duydm bn dierlrini duydmda kuvezdeki doktor dedi banada gittigim doktor bisey demedi 1 aylik oldugunda gidince bakalim ne dicek hic bisey demezse baska doktora gidicm kilosuna boyuna herkes bakar yani gitimde boyuna kilosuna bakti sadece
hatice333333 dml33 bizimki kıyafetlerini çıkardı vücuduna kulaklarına göbegine kafasina kilosuna boyuna bakti karın ultrasonu falan demedi ama kalça çıkığı ve bazı testler yapıcaz dedi 1 ay sonra kontrole gelin dedi
dml33 hatice333333 kiyafetini bizdede cikardi ciğerlerini dinliyo boy kilo bu kadar 😊kilo almis mi dogumdn sonra
dml33 hatice333333 veriyolar bide ilk hafta sislik gidiyor ya haftaya asisi var bizimkininde 1 aylik oluyo o zmn tartilck ins 3 kilo olmuştur ya 😀
Elaemirlina dml33 saol cnm bnm dün gittim 31 ne gün verdi 30 da olabilir 35+3 oldum sen nasılsın Asel nasıl
dml33 Elaemirlina iyi az kalmis cnm iyiz sukur 1 aylik oldu bugun aşı oldu geldi huysuzlaniyo biraz sonunda emmeyede basladi kilosuda iyi dedi hemsire 1 ayda 1 kilo almis 😊
Alinam Merhaba neden geç aklıma geldi acaba mersin hamilleri var mı diye varmış varmış çok mutlu oldum🤗 ben de 32+6 haftalık hamişim futbol topu gibi geziyorum ortada 🙈
dml33 Elaemirlina agrim yok cnm gecti biseym kalmadi ilk zamankar varsi sadece 15 gune biseyim kalmadi